Motivul pentru care Prințul George merge mereu de mână cu tatăl său, iar Prințesa Charlotte în brațele mamei

De Adina Radu, pe
De fiecare dată când Ducii de Cambridge apar în public împreună cu micuții lor, îi vedem mereu în aceeași formulă: Prințul George este ținut de mână de tatăl său, în timp ce sora lui mai mică, Charlotte, se află în grija mamei.

Chiar și în felicitarea de Crăciun, cei doi părinți respectă această postură – William stă cu mâinile poziționate pe umerii lui George, iar Kate pe ai fetiței.

Însă acest aranjament în aparițiile lor publice nu este o simplă coincidență, potrivit expertului în parenting Jasmine Peters/ Totul face parte din pregătirea lui George pentru rolul de viitor rege.

„Tații sunt, în mod tipic, responsabili pentru disciplina acțiunilor, redirecționarea și protecția familiei”, a declarat Pearce pentru presa britanică.

„Nu este ceva neobișnuit să vezi un tată stabilind pentru fiul său fundația pentru ceea ce vor înseamna rolul și responsabilitățile lui în viață. Mulți sunt de acord că este nevoie de un bărbat care să-l educe pe un băiat să devină, la rândul lui, un bărbat adevărat. Toate aceste fotografii cu cei doi reflectă aceste lucruri”, a adăugat experta.

Acest lucru arată tradiționalismul prezent în familia lor, dar, în același timp, este vorba și despre legătura puternică dintre tată și fiu, respectiv mamă și fiică. Asta nu înseamnă, desigur, că Prințul William își neglijează fiica sau că Ducesa de Cambridge o iubește mai mult pe Charlotte decât pe Geoge.

Citește și – De ce poartă Prințul George doar pantaloni scurți

Citește și – Modul în care Prințul William încalcă protocolul regal, de fiecare dată când călătorește alături de fiul lui

Hoto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter