O tânără a renunțat la job pentru a-și câștiga banii mâncând

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 06 octombrie 2022, 18:27
O tânără în vârstă de 22 de ani a ales să își dea demisia de la job pentru un hobby cu totul neobișnuit. Cel mai impresionant este că aceasta își câștigă acum existența mâncând.

Charna Rowley din Marea Britanie se filmează mâncând fast food și mâncare chinezească, iar apoi postează aceste filmuelețe pe Youtube.

În jur de 40.000 de persoane o urmăresc pe britanică cum se bucură de mese care au peste 5.000 de calorii.

Acestui hobby  i s-a alăturat și iubitul ei, iar acum cei doi se filmează când mănâncă împreună. Cuplul, care locuiește împreună, apare într-un clip, stând unul lângă celălalt și mâncând, fără a da semne că vrea să se oprească.

„Am reușit să arăt cât de încrezătoare sunt – se poate să îmi intre ceva între dinți sau să mă murdăresc la gură, dar oamenilor le place că sunt amuzantă”, a declarat Charna pentru Metro.co.uk.

Îmi place să fac asta și îmi dă încredere în mine – iar acum îmi pot monetiza canalul și le răspund oamenilor care îmi scriu. Poate deveni o carieră full time”, a mai spus tânăra care visează ca acest hobby să îi devină și job.

În prezent, tânăra cântărește 102 kilograme, dar susține că își menține sănătatea prin cele patru ore pe care la petrece săptămânal la sală.

În viitor, Charna își dorește să ajungă să consume la o singură masă 10.000 de calorii.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter