(P) HUAWEI MateBook: Un notebook de dimensiunile unei reviste, să îl iei cu tine peste tot

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Joi, 03 decembrie 2020, 13:26
Un notebook de dimensiunile unei reviste A4 pare o utopie, dar acum există. Cel mai nou model din familia HUAWEI MateBook este aici: HUAWEI MateBook X.

Dacă mereu ți-ai dorit un notebook practic, ușor de transportat peste tot, HUAWEI îți aduce un produs cu adevărat revoluționar. HUAWEI MateBook X are o grosime de numai 13,6 mm și o greutate de 1 kg. Are dimensiuni chiar mai mici decât o foaie de hârtie A4, fiind ușor de transportat oriunde. Astfel, creativitatea ta nu trebuie să fie pusă niciodată pe pauză, pentru că acest notebook o poate asista peste tot.

HUAWEI MateBook X introduce ecranul FullView fără rame. Astfel, din partea din față pare că ecranul plutește. Ecranul 3K contribuie la experiența deosebit de elegantă de folosire a acestui laptop, afișând mai multe detalii decât un ecran 1080p 0 de la texturi fine ale pielii și până la contururile clare de munți și stânci.

Dincolo de ecranul FullView, raportul ecran-corp ridicat de 90% este asigurat și de camera ascunsă de HUAWEI MateBook X. Dacă laptopurile tradiționale au o cameră instalată pe camera superioară, HUAWEI MateBook X are o cameră pe tastatură. Această cameră poate fi activată și dezactivată cu numai o atingere.

O productivitate mai bună cu HUAWEI MateBook X

(P) HUAWEI MateBook: Un notebook de dimensiunile unei reviste, să îl iei cu tine peste tot

 

Noul notebook este conceput pentru a spori productivitatea. El vine echipat cu Huawei Share Multi-screen Collaboration, un sistem inovator care conectează dispozitivele Windows și Android. Cu acest sistem, utilizatorii pot controla smartphone-ul prin PC, să partajeze fișiere între dispozitive, să preia apeluri direct de pe computer și nu numai.

Pentru o productivitate sporită, îți poți bea cafeaua și să îți pornești laptopul în același timp. Mai exact, HUAWEI MateBook X poate fi deblocat atingând butonul de pornire 2-în-1 cu amprentă digitală. Iar în timp ce îți savurezi cafeaua, poți activa Multi-screen Collaboration cu așezarea smartphone-ului pe touchpad-ul laptop-ului. Odată realizată conexiunea, fotografiile realizate pe telefon pot fi cu ușurință transferate pe laptop prin drag and drop, printr-un sistem user-friendly.

Culori electrizante cu HUAWEI MateBook 14

(P) HUAWEI MateBook: Un notebook de dimensiunile unei reviste, să îl iei cu tine peste tot

Dacă visezi la culori pline de viață, notebook-ul HUAWEI MateBook 14 este exact ceea ce ai nevoie, fiind sensibil la culoare și divertismentul multimedia. Acesta suportă 2160×1440 la 185PPI și 100% din gama de culori RGB. Mai mult, vine cu un raport de contrast 1500:1 și luminozitate maximă de 300 niți. Rezultatul se vede în imaginile de înaltă rezoluție, pline de detalii bogate și culori vibrante.

Pentru mai multe informații despre produse, accesează: https://consumer.huawei.com/ro/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter