Palatul Kensington a dat publicității felicitarea de Crăciun a Ducilor de Cambridge

De Amelia Matei, pe
O nouă fotografie cu Prințul William, soția sa, Kate Middleton, și cei doi copii ai lor a fost postată pe contul oficial de Twitter al Palatului Kensington, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă.

Potrivit anunțului făcut de Palatul Kensington, imaginea a fost realizată în urmă cu câteva luni de către Chris Jackson, înainte ca Ducesa de Cambridge să fie însărcinată cu cel de-al treilea copil.

„Ducele și Ducesa de Cambridge sunt fericiți să vă prezinte noul portret de familie. Imaginea reprezintă felicitarea de Crăciun, de anul acesta, a Altețelor Sale Regale. Fotografia a fost realizată la începutul acestui an, de către Chris Jack, la Palatul Kensington”, se arată în comunicat.

În fotografie, micuții George și Charlotte sunt situați în fața părinților și poartă ținute perfect coordonate, în nuanțe de bleu. În aceeași nuanță s-a îmbrăcat și Kate Middleton, care poartă un costum din două piese, semnat  Catherine Walker.  Și Prințul William s-a asortat tabloului de familie, purtând o cravată într-o culoare similară.

A devenit o tradiție în familia regală să facă publice imaginile pe care le vor folosi pe felicitarea de Crăciun. Cea de anul trecut a fost realizată în timpul vizitei lor în Canada.

Și Prințul Moștenitor Charles și soția sa, Camilla, au făcut publică felicitarea lor de Crăciun, prin intermediul contului de Twitter al Palatului Clarance. „Aceasta este felicitarea de Crăciun a Prințului de Wales și-a Ducesei de Cornwall. Fotografia a fost realizată de Hugo Burnand la Highgrove, în luna iulie, în timpul zilei de naștere a Ducesei de Cornwall”.

Citește și – Motivul pentru care Kate Middleton nu poartă niciodată ojă colorată pe unghii

Citește și – Motivul pentru care membrii familiei regale nu oferă niciodată autografe

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter