Tehnologie accesibilă pentru întreaga familie cu noua Serie Y de la HUAWEI

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 05 iunie 2020, 12:16
Tehnologia nu ar trebui să aibă limită de vârstă sau de buget, așa că HUAWEI a lansat Seria Y de telefoane, care îți aduce cele mai bune performanțe ale unui smartphone accesibil la cel mai bun preț.

Când lumea din jur o ia razna, tehnologia este liantul care ne ține împreună. Acum, mai mult ca oricând, am înțeles cu toții cât de important poate fi un apel video cu cei dragi și cât de esențial poate fi un smartphone atunci când monotonia rutinei se instalează în viața noastră. Și pentru că tehnologia de calitate nu trebuie să excludă pe nimeni, HUAWEI a lansat Seria Y de smartphone-uri, care reprezintă cea mai bună alegere pentru oricine își dorește să facă o investiție înțeleaptă.

Seria Y de la HUAWEI cuprinde două smartphone-uri: Huawei Y5p și Huawei Y6p. Dacă nu te cucersc prin designul atractiv sau caracteristicile irezistibile, sigur o vor face prin prețul lor bun, pentru toate buzunarele. Avantajul cel mai mare este că cele două noi dispozitive din portofoliul HUAWEI pot fi cu ușurință folosite de orice membru al familiei: fie că vorbim de copii jucăuși, de adolescenți pretențioși, de adulți grăbiți sau bunici care vor să țină pasul cu tehnologia.

Pentru utilizatorii tineri, care caută constant inovație și creativitate în dispozitivele pe care le folosesc, designul celor două telefoane le împlinește pe deplin așteptările. Astfel, Huawei Y5p vine în trei culori electrizante – Midnight Black, Phantom Blue și Mint Green, în timp ce Huawei Y6p este disponibil în trei nuanțe contemporane – Midnight Black, Phantom Purple și Emerald Green.

Totodată, Huawei Y5p și Y6p beneficiază de AppGallery preinstalat, oferind peste 450 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Pe lângă aplicațiile cunoscute de banking, de știri și divertisment, de shopping și utilitare, utilizatorii au acces și la aplicații din zona de educație, precum Learn English, French, German, Japanese, dezvoltate de Meta Language Pro. Astfel, utilizarea smartphone-ului devine o experiență completă, care se poate dovedi utilă și fascinantă, indiferent de vârsta posesorului.

Aplicațiile din AppGallery asigură doza necesară de divertisment și informație indiferent de câți ani are persoana care le accesează. Spre exemplu, un adolescent poate profita de aplicațiile dezvoltate de Meta Language Pro, pe când bunicul său poate să renunțe la ziar și să rămână la curent cu noutățile prin aplicațiile de știri.

Dispozitivele ideale pentru toată familia: de la copii care primesc primul telefon, până la bunici care au nevoie de un dispozitiv user-friendly

Seria Y este special gândită pentru a acoperi toate nevoile utilizatorilor, indiferent de vârstă. Astfel, un telefon Huawei Y5p sau Y6p poate deveni cu succes primul telefon din viața copilului tău. Dacă nu știi exact pentru ce să optezi atunci când îi îndeplinești dorința de a avea propriul lui gagdet inteligent, Seria Y poate fi răspunsul pe care îl căutai. Cu Seria Y, experiența de navigare a celui mic este foarte sigură. Dispozitivele au grijă ca accesul la aplicațiile din Huawei AppGallery, preinstalat pe Y5p și Y6p să fie permis  în funcție de vârsta utilizatorului. Magazinul de aplicații dispune de un sistem de evaluare a vârstei, pentru a crea un mediu sigur pentru copii, eliminând aplicațiile care nu sunt potrivite pentru vârsta lor.

Dincolo de numeroasele aplicații de educație, gaming sau divertisment pentru cei mici, telefonul vine și cu un alt avantaj: designul modern. Culorile vii ale telefoanelor din Seria Y vor fi pe placul celor mici, aceștia din urmă dorindu-și mereu un dispozitiv care să nu treacă neobservat în fața prietenilor.

Totodată, un telefon din Seria Y poate fi un cadou foarte apreciat și de către bunici, fiind user-friendly. Spațiul de vizionare generos, oferit de ecranul HUAWEI FullView cu diagonala de 5,45 inchi, în cazul Y5p, și ecranul HUAWEI Dewdrop de 6,3 inchi, pe Y6p este o specificație care plasează Seria Y în dispozitive ideale și pentru bunici. Aceștia se pot bucura de o calitate excelentă a afișajului, în timp ce urmăresc un videoclip, în timp ce achită o factură prin intermediul aplicațiilor de banking disponibile în AppGallery, în timp ce citesc o carte în format electronic sau în timp ce discută cu cei dragi printr-un apel video,

Veștile bune nu se opresc aici. Funcția Simple Mode poate mări pictogramele și dimensiunile fontului, făcând experiența de utilizare mai ușoară pentru bunicii care își doresc să țină pasul cu tehnologia, pe când funcția Party Mode permite să conecteze wireless mai multe dispozitive, pentru a crea un sistem de sunet multi-channel numai bun pentru petrecerile în familie.

Poze cu întreaga familie reușite cu Seria Y

Pozele de familie sunt mereu distractive. Fie că sunt realizate cu prilejul sărbătorilor sau vacanțelor, fie că sunt realizate spontan, ele capturează cele mai frumoase momente petrecute împreună cu persoanele iubite.

Telefoanele din Seria Y oferă o performanță rafinată a camerei, care îi va impresiona și pe cei mai exigenți dintre utilizatori. Huawei Y6p dispune de o cameră triplă (o cameră principală de 13 MP, o cameră cu unghi larg de 5 MP și o cameră pentru profunzime de 2 MP), dar și de o cameră frontală de 8 MP care se laudă cu algoritmi avansați de înfrumusețare, pentru a produce cele mai grozave selfie-uri. La rândul său, Huawei Y5p vine la pachet cu o cameră principală de 8 MP, care permite ajustări specifice ale luminozității, și o cameră selfie de 5 MP, care are și funcția de Face Unlock.

Iar dacă toate acestea nu erau de ajuns, smartphone-urile din Seria Y au o baterie puternică, care suportă multe ore de utilizare. Astfel, cu o singură încărcare a telefonului Huawei Y6p te poți bucura de până la 32 de ore de redare video și 20 de ore de navigare pe internet 4G, pe când Huawei Y5p suportă 17, respectiv 13 ore. Copiii și adolescenții nu se vor mai plânge că telefonul se descarcă prea repede, iar bunicii nu vor avea grija încărcării telefonului de mai multe ori pe zi.

Articol realizat in parteneriat cu HUAWEI Romania. Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com/ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter