Serviciul Uber Eats este disponibil în București. Vezi cum poți comanda

De Oana Savin, pe
Serviciul global de livrare mâncare, Uber Eats, este disponibil, începând de astăzi, în București, au anunțat reprezentanții Uber. Locuitorii capitalei vor putea să comande mâncare din aplicație sau de pe site.

Uber Eats folosește aceeași tehnologie Uber care le permite utilizatorilor să călătorească.

Cu noul serviciu, bucureștenii pot comanda mâncare 7 zile pe săptămână, de la peste 100 de restaurante din capitală. Produsele sunt proaspăt preparate și livrate în siguranță, într-un timp mediu de livrare de sub 40 de minute, cu obiectivul de a ajunge la sub 35 de minute în scurt timp.

Citește și: O bătrânică a făcut comandă la un taxi în toiul nopții. Urmarea te va emoționa până la lacrimi

Utilizatorii Uber Eats vor găsi în aplicație o gamă largă de opțiuni culinare, toate disponibile în același loc și livrate proaspete și rapid. De la bine cunoscutele restaurante din grupul City Grill (Trattoria Buongiorno, Restaurant Pescăruș, City Grill, Hanu’ lui Manuc și Hanu’ Berarilor), Pizza Bonita, Pep&Pepper, Japanos sau El Torito, până la restaurante mai mici dar la fel de îndrăgite, ca Simbio, Atelierul de Tarte, BurgerVan, Finca by Alioli sau Fish House.

Serviciul este disponibil între orele 10:30 și 22:00, în zona centrală a orașului, dar și în zone ca Dristor, Parcul Tineretului, Tei, Drumul Taberei sau campusul de business Pipera, noi cartiere urmând să fie disponibile în aplicație în următoarele săptămâni și luni.

Citește și: Cele mai bune salate recomandate de Jamie Oliver

Pentru ca mâncarea să fie livrată rapid și în siguranță, Uber Eats colaborează cu parteneri cu biciclete, scutere și mașini, pentru a livra într-un timp mediu de sub 40 de minute la lansare, cu posibilitatea de a urmări în timp real comanda în aplicație de la solicitare, până la expediere. Obiectivul este de a ajunge în curând la 35 de minute sau mai puţin.

Cum comanzi:

  1. Descarcă aplicaţia sau intră pe ubereats.com
  2. Conectează-te cu aceleași date de logare ale contului tău Uber sau creează-ți un cont
  3. Introdu punctul de livrare – poate fi acasă, la birou sau oriunde te afli în oraș
  4. Alege dintre sutele de opțiuni – caută-ți restaurantele preferatele sau filtrează căutarea după preparate, preț, timp de livrare sau restricții dietetice
  5. Plasează comanda printr-o simplă apăsare de buton și plătește cu cardul adăugat în aplicație
  6. Urmărește-ți comanda în timp real- vezi cum aceasta e preluată și livrată la ușa ta sau în fața clădirii, în funcție de cum preferiSursă foto: Facebook
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter