Şocant: Vezi care sunt oamenii care au zeci de copii

De Diana Zagrean, pe

Rasa umană se înmulţeşte destul de rapid şi suprapopularea a devenit, de ceva timp, o problemă reală. Dacă în China legislaţia permite ca o familie să aibă doar un copil, iar cei care vor mai mulţi trebuie să completeze cereri speciale, în alte zone ale lumii, unii oameni sunt mai puţin interesaţi de soarta omenirii înghesuite. Iată câţiva oameni care au zeci de copii şi nu la alocaţii le stă gândul.
Doctorul care fertiliza femei cu propria spermă
Dacă tratamentele de fertilitate sunt o opţiune pe care o luaţi în calcul, nu trebuie să uitaţi de doctorul Cecil Jacobson. Acesta era un medic nebun care lucra la o clinică de fertilitate. Ceea ce nu ştiau mulţi dintre viitorii părinţi era că Jacobson folosea propria spermă pentru inseminarea femeilor de bună credinţă care îi călcau pragul între anii ’70 şi ’80. Abia când nişte pacienţi au observat întâmplător asemănarea copiiilor lor cu doctorul s-a decoperit întreaga poveste. În 1989, familiile a 17 copii i-au supus pe micuţi unui test AND. Numai doi dintre ei NU erau ai lui Jacobson. În total, se pare că medicul are în jur de 75 de urmaşi prin toate colţurile lumii, dintre care doar 8 cu soţia lui.
Bărbatul care la 29 de ani are 21 de copii cu 11 femei diferite

Pentru oamenii de rând, vârsta de 29 de ani înseamnă o ultimă şansă la chefuri dezmăţate şi tatuaje făcute la beţie, înainte ca toate astea să devină jalnice. Pentru Desmond Hatchett, vârsta de 29 de ani a însemnat să se oprească şi să realizeze că are cam mulţi copii. El era deja tatăl a 21 de copii, făcuţi cu 11 femei diferite. El a fost descoperit de autorităţile din Tennessee abia atunci când a apărut prea des în lista de rău platnici ai pensiei alimentare. Atunci au descoperit ei că tânărul nu se mai oprea din făcut copii.
Familia cu 50 de copii…la comun
Acum ceva timp, Luiz Costa de Oliveira, din brazilia s-a însurat cu o frumoasă femeie pe nume Francesca. Ea i-a dăruit 17 copii sănătoşi. Din păcate, femeia a murit înainte de a-l bucura cu şi mai mulţi urmaşi. Luiz s-a recăsătorit cu Maria, care i-a născut şi ea alţi 17 copii. Cum era să creşti 34 de prunci de vârste diferite, Maria i-a cerut ajutorul surorii ei, Ozelita. Care, vrăjită de farmecele lui Luiz, i-a făcut şi ea 15 copii, în timp ce-şi ajuta sora cu ceilalţi prunci. Cum deja familia reunită şi lipsită de gelozie avea 49 de fii şi fiice, era cumva natural ca mama Mariei şi a Ozelitei să îl facă pe al 50-lea. Luiz are acum peste 90 de ani şi recunoaşte că nu mai face sex la fel de des ca înainte (!!!). Oricum, nu prea mai are timp, având în vedere cei 50 de copii, 100 de nepoţi şi 30 de strănepoţi.
 
 
 
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter