Şocant: Vezi fetiţele care s-au născut dintr-un ou de găină

De Diana Zagrean, pe

Supranumite şi “fetiţele maioneză”, cele două copile nu sunt singurele aduse pe lume datorită unui gălbenuş de ou. Vezi fetiţele care s-au născut dintr-un ou de găină şi tehnica şocantă de fertilizare invitro.
 
Englezoaica Suzanne Harper, de 36 de ani nu este prima sau singura femeie la care fertilizarea in vitro nu a reuşit din prima.
Femeia a suferit peste 12 intervenţii, injecţii cu hormoni şi ore de terapie pentru a se împăca cu gândul că nu poate avea copii.
Şocant: Vezi fetiţele care s-au născut dintr-un ou de găină
O tehnologie revoluţionară, care presupune injectarea viitoarei mame cu gălbenuş de ou şi uleiuri vegetale, uneori si sub formă de amestecuri în perfuzii, permite femeilor cu un sistem imunitar prea puternic să rămână însărcinate.
După cele 12 încercări de fertilizare in vitro, englezoaica a acceptat să fie injectată cu gălbenuş de ou, care suprimă o parte din celulele hiperactive ale sistemului imunitar. Astfel, acesta nu mai atacă embrionul format in vitro şi acesta se poate dezvolta până la termen, spre bucuria părinţilor.
Şocant: Vezi fetiţele care s-au născut dintr-un ou de găină
Femeia a reuşit de două ori să aibă copii prin această tehnică inovatoare şi acum are două fetiţe, Libby şi Connie.
Procedura costă în jur de 40.000 lire sterline, dar femeile care s-au luptat cu infertilitatea ani de-a rândul spun că merită.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter