Taylor Swift va juca în versiunea pentru marele ecran a musicalului „Cats”

De Oana Savin, pe
Cântăreața Taylor Swift va juca în versiunea pentru marele ecran a musicalului „Cats”, acesta fiind cel mai important rol al artistei obținut până în prezent.

Taylor, în vârstă de 28 de ani se va alătura, astfel, actriței Jennifer Hudson, prezentatorului de televiziune James Corden și actorului britanic Ian McKellen, relatează Variety.

Musicalul „Cats” a fost compus de Andrew Loyd Webber, având la bază textul unor poeme de T.S. Elliot și a fost jucat prima dată în anul 1981, în Londra, după care a fost produs și pe alte mari scene ale lumii.

Citește și: Celia, goală în pat, în faţa lui Ştefan Floroaica de la Exatlon, în noul videoclip al artistei

Adaptarea pentru marele ecran este produsă de Working Title Films.

Taylor Swift, care a câștigat 10 premii Grammy, a debutat ca actriță în comedia romantică „Valentine`s Day”, în anul 2010.

Potrivit Hollywood Reporter, Jennifer Hudson o va juca pe Grizabella, un personaj ce interpretează balada „Memory”, unul dintre cele mai faimoase fragmente muzicale din piesă.

Pe de altă parte, Swift ar putea interpreta rolul pisicii Bombalurina, în timp ce McKellen va fi bătrânul motan Old Deuteronomy.

Citește și: Un admirator al lui Taylor Swift a fost arestat după ce a intrat pe proprietatea cântăreței

Pelicula va fi regizată de britanicul Tom Hooper, care a realizat „The King’s Speech”, film premiat cu Oscar la categoria „cel mai bun film”, și musicalul „Les Miserables”.

Filmările ar urma să înceapă în luna noiembrie, în Marea Britanie.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter