Top filme bune cu Dwayne Johnson, celebrul luptător The Rock

De Adina Zamfir, pe Ultimul update Miercuri, 18 ianuarie 2023, 12:30

Orice filme cu Dwayne Johnson ai dori să vizionezi, buna dispoziție este garantată. Pe cât de impunător, pe atât de carismatic este acest actor! Dwayne Johnson, poreclit în ring cu numele The Rock, a devenit în scurt timp un adevărat superstar al filmelor de acțiune. 

Cuprins

Iată un top cu filme bune cu Dwayne Johnson, celebru luptător profesionist, cu 10 titluri de campion mondial la activ. Poreclit The Rock (Stânca), Dwayne impresionează prin fizicul lui masiv și, totodată, prin zâmbetul lui cald și încrezător cu care a cucerit fanii din toată lumea. A devenit un adevărat superstar la Hollywood și nu neapărat pentru stilul lui de luptă în filmele de acțiune, ci pentru umorul, carisma și talentul remarcabil din fața camerei de luat vederi.

Câteva detalii din viața lui Dwayne The Rock Johnson

S-a născut la data de 2 mai 1972 și este un Taur veritabil. Este fiul unui luptător profesionist de culoare, originar din Canada, și totodată nepot de luptător profesionist, bunicul din partea mamei, de origine samoan, fiind la rândul lui luptător în ring.

În pofida celor tradiției din familie, Dwayne a încercat să își facă o carieră în fotbal. Din păcate, un accident l-a împiedicat să mai profeseze și s-a îndreptat spre lupte, apoi spre cinematografie. Începutul carierei cinematografice nu a fost deloc simplu, primind adesea roluri în filme de categoria B. Dar carisma lui a învins și i-a adus roluri tot mai bune și recunoașterea din partea unor regizori de top.

Cele mai bune filme cu Dwayne Johnson

Celebrul actor cu zâmbet șarmant a cucerit fanii din toată lumea după ce a jucat în seria Jumanji, în filmele de acțiune și mister Călătoria sau în comedia Baywatch.

Jumanji: Aventură în Junglă – Jumanji: Welcome to the Jungle, 2017

Patru liceeni descoperă o consolă veche de jocuri și sunt atrași în inima unui joc periculos, care se desfășoară în junglă. Ei se transformă în avatarele adulte ale personajelor pe care le-au ales. Ceea ce descoperă foarte curând este că nu trebuie doar să se joace Jumanji, ci să supraviețuiască pentru a se întoarce în lumea reală.

Jumanji: Următorul nivel – Jumanji: The Next Level, 2019

A trecut doi ani de la aventurile din primul film, iar acum eroii sunt cu toţii la facultate. Au cam pierdut legătura și de-abia aşteaptă să vină Crăciunul şi să se revadă cu toţii. Doar că Spencer (Alex Wolff) are nişte probleme personale care îl determină să caute vechiul joc Jumanji în subsolul casei şi să se piardă din nou în tărâmul magic. În căutarea lui vor porni de îndată Bethany, Ashley şi Fridge, doar că Jumanji le pregăteşte tuturor o surpriză atrăgându-i în joc pe bunicul lui Spencer, Eddie (Danny DeVito), şi pe fostul partener de afaceri al acestuia, Milo (Danny Glover).

Baywatch – 2017

Locotenentul dedicat Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) și echipa sa de salvamari Baywatch, protejează golful, păstrând în siguranță plaja. Doi noi stagiari se vor alătura echipei, precum și un fost înotător olimpic, nonconformist. Salvamarii vor fi puși în fața unor pericole care amenință golful, poluare, droguri și mafioți.

Furios și iute. Hobbs and Shaw – Fast and Furious. Hobbs ans Shaw, 2019

După opt filme care au acumulat aproape 5 miliarde de dolari, franciza Furios și iute prezintă un capitol separat, Furios și iute: Hobbs & Shaw, în care Dwayne Johnson și Jason Statham devin protagoniști, reluându-și rolurile lui Luke Hobbs și Deckard Shaw. Hobbs (Johnson), om loial legii și membru de elită al Serviciului de Securitate Diplomatic al Statelor Unite (DSS), și Shaw (Statham), un fost soldat britanic, membru al forțelor de elită operative s-au înfruntat pentru prima dată față în față în Furios și iute 7 împărțind replici acide și lovituri fizice nemiloase în încercarea de a se elimina reciproc.

Dar, când anarhistul cu puteri nemaivăzute obținute prin bioinginerie Brixton (Idris Elba) obține controlul asupra unei amenințări biologice, și înfrânge o fostă agentă MI6 genială și neînfricată, care e sora lui Shaw, cei doi inamici declarați vor face echipă pentru a-l elimina pe singurul individ care poate fi mai periculos decât ei doi la un loc.

Agenți aproape secreți – Central Intelligence, 2016

Un agent CIA (Johnson) se întoarce în orașul natal pentru reuniunea de liceu. Totodată, el este pe urmele unui caz top secret și îl ia drept partener, cu forța, pe cel care a fost cel mai tare tip din campus (Hart), acum un contabil cuminte căruia îi e dor de zilele de altă dată. Înainte de a realiza în ce se implică, contabilul își dă seama că este prea târziu să mai iasă, așa că se lasă târât în cele mai periculoase schimburi de focuri, urmăriri cu mașina și spionaj cu risc mortal.

Dezastrul din San Andreas – San Andreas, 2015

După ce falia din San Andreas cedează provocând un cutremur catastrofal de peste 9 grade magnitudine în California, un pilot de elicopter (Dwayne Johnson) și fosta lui soție își unesc forțele pentru a-și salva fiica prinsă printre dărâmături. Însă intervenția lor printre ruine este doar începutul problemelor, pentru că lucrurile degenerează chiar atunci când ei cred că totul s-a terminat.

Călătoria 2: Insula misterioasă – Journey 2: The Mysterious Island, 2012

Continuare a filmului de succes lansat în 2008, Journey 2 îl găsește pe tânărul aventurier Sean într-o nouă călătorie. După ce primește un mesaj codat de pe o insulă misterioasă cu vulcani periculoși și forme ciudate de viață, băiatul este determinat să se avânte într-o nouă misiune periculoasă. Nereușind să-l oprească, tatăl său vitreg i se alătură, iar împreună cu un pilot de elicopter și frumoasa lui fiică, pornesc în căutarea insulei. Odată ajunși pe tărâmul misterios, cei patru trebuie să îl salveze pe singurul localnic al ținutului, înainte ca un seism puternic să scufunde întreaga insulă, cu toate comorile ei.

Hercule – Hercules, 2014

Chinuit de amintirea unui păcat din trecut, Hercule devine mercenar. Alături de cinci camarazi devotați, pornește spre vechea Grecie punându-se în slujba celor bogați și folosindu-se de reputația sa legendară pentru a-și intimida dușmanii. Dar când mărinimosul conducător al Traciei și fiica sa îi cer ajutorul pentru a învinge un sălbatic și înspăimântător comandat militar, Hercule vede în asta o ocazie de face ca binele să triumfe și dreptatea să iasă la iveală… el trebuie să redevină eroul de altădată… trebuie să se ridice la nivelul propriei legende… trebuie să fie Hercule.

Regele Scorpion – The Scorpion King, 2002

În urmă cu 5000 de ani, un războinic extrem de aprig pe nume Memnon credea că îi este predestinat să conducă popoarele împrăștiate în întregul deșert. Cu o armată de barbari cruzi, el cutreieră munții și câmpiile, transformându-i în sclavi pe cei pe care nu-i măcelărea. Lovea cu o precizie nemiloasă, care îi înfricoșa pe cei ce i se opuneau deoarece strategiile lui Memnon erau puse la punct de un profet care îl sfătuia când, unde și cum să atace. Niciodată nu a pierdut vreo bătălie.
Numai câteva triburi, între care nu exista o alianță naturală, se mai aflau între Memnon și tron. Cunoscând faptul că lovitura sa finală este inevitabilă, triburile se unesc cu mare greutate împotriva inamicului comun, folosindu-se de Mathayus, descendent al unor generații întregi de asasini adus pentru a-l ucide pe profet și a-l lăsa pe Memnon fără ajutorul său cel mai de preț.

Zâna Măseluță – Tooth Fairy, 2010

Tess, o puștoaică de șase ani, este extrem de mâhnită când Derek (Dwayne „The Rock” Johnson), un jucător de hochei lipsit de orice subtilitate în ceea ce privește convingerile celor mici, îi spune verde în față că nu există Zâna Măseluță. Drept pedeapsă pentru gafa lui, imensul sportiv va trebui să preia pentru o vreme atribuțiile celebrei zâne, cu ce efect nu se știe.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter