Un adolescent împușcat în cap și-a revenit, în urma unei rugăciuni a preotului

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 05 iulie 2018, 13:18
Un adolescent de 19 ani din Maine a fost aproape de pargul morții după ce un prieten l-a împușcat în cap. Însă, în momentul în care preotul a venit sa-i citeasca o rugaciune, viața lui a luat o nouă turnură.

Medicii nu i-au mai dat nicio șansă lui Charles Quimby, astfel că părinții au chemat un preot pentru a-l împărtăși înainte ca acesta să treacă în viața de apoi. Însă, fix în momentul în care preotul a terminat de citit rugăciunile, tânărul a început să se miște, relatează Fox News.

Quimby a fost transportat cu elicopterul la spital imediat după ce pirtenul său l-a împușcat în cap cu un pistol BB, în cursul zilei de duminică. Din cauza pericolului pe care îl reprezenta operația, doctorii au informat-o pe mama acestuia, Lauri, că fiul ei nu ar supraviețui rănilor. Astfel că un preot a fost chemat la fața locului. Dar la mai puțin de două ore de la momentul internării, băiatul a început să se miște.

Vă spun, a fost imediat după ce preotul a făcut acest lucru. Cred că acest lucru a jucat un rol foarte important”, a declarat mama lui Charles.

După câteva zile, Quimby a început să respire fără ajutorul aparatelor, a spus „bună” și răspunde la comenzile medicilor.

Însă fragmentul metalic încă este blocat în capul său și ar putea conduce la leziuni ale creierului, a anunțat tatăl adolescentului.

Ar putea să îi afecteze vederea și mișcarea parțială. Se află în creierul lui. Se simte puțin mai bine. Până acum, totul merge bine”, a declarat bărbatul.

Citește și: Țara în care banii nu mai au nicio valoare. Localnicii au ajuns să facă troc

Citește și: Femeie, concediată după ce a anunțat că nu poate ajunge la serviciu deoarece fiul ei era grav bolnav

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter