Unul dintre cele mai ascultate cântece de Crăciun. Este în topurile muzicale de 26 de ani

De Unica.ro, pe
Unul dintre cele mai ascultate cântece de Crăciun este un single care a fost lansat în urmă cu 26 de ani. An de an, în preajma sărbătorilor de iarnă, urcă pe primele locuri în topurile muzicale. 

În fiecare an apar noi cântece de Crăciun, însă un single care a fost lansat în urmă cu 26 de ani rămâne în preferințele americanilor și nu numai. Este vorba de piesa „All I Want for Christmas Is You”, a cântăreței Mariah Carey. Aceasta a stat pe prima poziție în clasamentul Rolling Stone în prima săptămână din decembrie şi pe a doua în Billboard Hot 100.

Citește și: Mariah Carey, dezvăluiri șocante despre copilăria ei: „Sora mea m-a drogat”

Cea mai vândută piesă de Crăciun a unei artiste a stat și anul trecut pe prima poziție în topurile muzicale, săptămâni la rând.

Piesa care a apărut pe albumul „Christmas”, lansat în 1994, a fost relansată în data de 20 decembrie 2019, iar noul videoclip a strâns până în prezent 90.581.894 de vizualizări. În 2020, Mariah Carey a pregătit, alături de alți artiști celebri, un alt cadou de Crăciun pentru fanii săi. Este vorba despre musical care spune o poveste magică de sărbători. Tema muzicală principală a proiectului este celebra piesă „All I want for Christmas is you”.

Cele mai ascultate cântece de Crăciun

Locul al doilea în top este ocupat de o piesă care a fost lansată în urmă cu 62 de ani – „Rockin’ Around the Christmas Tree”, cântată de Brenda Lee.„Jingle Bell Rock” a lui Bobby Helms este clasată pe locul trei, potrivit news.ro.

Citește și: „White Christmas”. Povestea tristă din spatele celui mai cunoscut cântec de Crăciun

„It’s the Most Wonderful Time of the Year” (Andy Williams), „Let It Snow, Let It Snow, Let It Snow” (Dean Martin), „Feliz Navidad” (José Feliciano), „Sleigh Ride” (The Ronettes), se numără și ele printre cele mai ascultate piese în sezonul de iarnă.

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter