Accesorii în trend. Geanta sac şi pantofii kitten

De Revista Unica, pe

Ce pantofi sunt la modă în acest sezon? Dar genţile cum trebuie să fie? Află detalii despre forme de pantofi în trend şi tipuri de genţi, iar dacă vrei mai multe idei de combinat accesoriile, răsfoieşte revista Unica de aprilie, recent apărută la chioşcuri.
Faţă de anul trecut, modelele de încălţăminte devin tot mai avangardiste, iar direcţiile generale ale sezonului sunt următoarele: pantofi cu toc gros, dreptunghiular, cu un puternic touch masculin, pantofi cu tocul înalt şi foarte subţire, feminini şi foarte eleganţi, şi nu în ultimul rând pantofii „kitten” – cu tocul subţire,  dar care nu depăşepşte 5 cm, aceştia din urmă fiind un trend puternic.
Din fericire, sunt uşor de combinat cu fustele conice, pentru un look office, dar şi cu fuste cloş, pentru ţinute mai lejere. În plus, pantofii kitten sunt foarte potriviţi persoanelor înalte. În privinţa culorilor, nuanţele metalizate sunt printre cele mai frecvent întâlnite în această primăvară, putând fi purtate chiar şi în timpul zilei.

Geanta-sac este un alt accesoriu care se poartă mult în noul sezon. La prima vedere, geanta-sac pare un item sport, însă modelele actuale au fost duse de sesigneri într-o zonă glamour.  În nuanţe metalice, cu aplicaţii sau printuri, geanta-sac poate fi purtată la  pantofi stiletto, dar şi la o pereche de tenişi, cu talpă groasă, la o rochie de seară,  dar şi la jeans prespălaţi; totul depinde de textura materialului genţii, de mărime şi de formă.
Vezi ce modele găseşti în magazine în galeria foto de mai jos!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter