Impresionant! Ce i-a spus Dem Rădulescu fiicei sale înainte să se stingă

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Luni, 30 august 2021, 11:25

Irina, fiica regretatului actor Dem Rădulescu, a făcut câteva mărturisiri impresionante despre relația specială pe care a avut-o cu tatăl ei de-a lungul timpului.

În vârstă de 33 de ani, fiica celebrului actor și a Adrianei Șchiopu va debuta pe marile ecrane într-o peliculă intitulată “Umbra”. Filmul, regizat de actorul Dorian Boguță, în care va juca și Mădălina Ghenea primul ei rol românesc, prezintă o poveste surprinzătoare, plină de suspans, despre dispariția unui om și urmează să apară în cinematografe pe 6 martie.

Cu prilejul debutului ei în cinematografie, Irina Rădulescu a vorbit pentru revista OKmagazine despre lucrurile pe care tatăl său i le-a spus, pe patul de moarte, când a a aflat că vrea să devină actriță.

Citește și Interviu cu Irina Rădulescu: „Regula de aur e să crezi în ce faci”

Irina a moștenit talentul actoricesc de la tatăl său și debutat timpuriu în teatru, apărând prima oară pe scenă pe când avea doar 6 ani. Chiar dacă experiența de pe scenă i s-a părut interesantă, la vârsta aceea fragedă, Irina era mai mult atrasă de pregătirile din culise, de dinaintea ieșirii în fața publicului.

“Eu eram fascinată de etapa premergătoare: la cabină, la machiaj. Eu, la primul spectacol, mi-am adus trusa cu rujuri, cu tot ce trebuia”, şa declarat Irina, râzând, în interviu.

Despre părinții săi, tânăra spune că ei s-au ocupat mereu ca ea să aibă o educație bună, dezvoltată în cât mai multe direcții, pentru a avea multe portițe în viață. Ar fi putut face orice, dar destinul Irinei pare să fi fost trasat în direcția în care s-a îndreptat și tatăl său: spre lumea actoricească. Potrivit mărturisirilor Irinei, chiar în anul morții marelui Dem, în 2000, tânăra i-ar fi spus mamei sale, în treacăt, că se gândește serios să între în fascinantul univers al teatrului.

„Tu să cauţi întotdeauna adevărul!”

 “În anul în care tata a murit, chiar înainte să se ducă, ştiu că i-am spus mamei, aşa, în treacăt, într-o discuţie: Ce-ar fi dacă m-aş face actriţă?”, a spus Irina.

Lui Dem i-au trecut pe la ureche aceste vorbe și, ca și cum și-ar fi presimțit finalul, i-a dat fetei un ultim sfat de viață: să nu renunțe niciodată la căutarea adevărului.

“Ea (n.r. mama) a apucat să-i spună tatălui meu şi nu ştiu cum el a simţit nevoia, chiar cu câteva zile înainte să moară, să aibă o discuţie foarte serioasă cu mine şi să-mi spună: Tu să cauţi întotdeauna adevărul, să cauţi să fii sinceră, autentică. Să cauţi simplitatea şi adevărul. Şi ştiu că m-a şi mirat. Adică, bun, am înţeles că mama i-a zis, dar mi s-a părut o abordare directă. Însă se spune că oamenii simt când se apropie sfârşitul şi pesemne a simţit nevoia să-mi transmită asta”, a mărturisit Irina, adăugând faptul că ea și tatăl său au avut mereu o legătură specială și că și astăzi simte că el îi este aproape și că o protejează mereu.

„Parcă simt o fâșfîială de aripă”

“Noi am avut mereu comunicarea asta… Întotdeauna, şi în momentele cele mai grele, parcă simt o fâlfâială de aripă. Aşa că nu m-am întrebat ce ar spune dacă ar vedea filmul, pentru că sunt convinsă că tata m-a ajutat, că a fost acolo, alături de mine”, a încheiat Irina.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter