EXCLUSIV! Ce a dezvăluit Cabral despre fiica lui, Namiko: „Când ea va fi mare va decide dacă…”

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Joi, 25 iunie 2020, 17:05
Cabral și Andreea Ibacka au împreună o fetiță superbă, care se numește Namiko. Într-un interviu exclusiv, Cabral ne-a spus mai multe despre ea.

Pentru prima dată după mult timp, Cabral a luat o „vacanță” ceva mai lungă de lumea televiziunii, în contextul pandemiei de COVID-19. Într-o perioadă când lipsa certitudinilor este o constantă, el nu știe când se va întoarce în studio, dar știe că îi este dor de colegii săi. Totodată, abia așteaptă să aibă ocazia să relanseze sezonul de festivaluri cu The HollyGood Gang, proiectul muzical format din trei DJi, printre care și el. Însă tot răul spre bine, pentru că în ultimele luni Cabral a avut mai mult timp ca oricând să petreacă timp cu soția lui, Andreea, și fiica lor, Namiko.

Cabral  a povestit că Namiko nu este momentan nici „fata mamei”, nici „fata tatei” (sic!). „Pentru moment este fiica ploii…”, a zis el. „Cum vede ploaie face ca trenul în gară să iasă afară. În rest… după cum bate vântul”. Totodată, a ținut să precizeze că Nami e „pupăcioasă foc”. 

Citește și: EXCLUSIV! Ce a descoperit Cabral despre soția lui, Andreea, în timpul pandemiei: „Sper să nu mă înjunghie în somn!”

Pentru că urmăritorii lui de pe Instagram sunt mereu curioși să o vadă pe cea mică, Cabral a povestit cum gestionează acest aspect: „Gestionez prin lipsă. Când ea va fi mare va decide dacă va dori să se expună, sau nu. Eu temperez expunerea ei, așa mi se pare mai bine”.

Pentru a citi interviul integral oferit în exclusivitate de Cabral, caută ediția de iulie a revistei Unica la chioșcuri. Dacă nu vrei să bați drumul până la magazin, o poți cumpăra online.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter