EXCLUSIV! Ce dietă a ținut Jojo în carantină pentru a-și menține silueta

De Unica.ro, pe Ultimul update Duminică, 06 septembrie 2020, 14:47

În ultimele luni, Cătălina Grama – cunoscută și ca Jojo – a petrecut mai mult timp cu familia, în contextul pandemiei. Cumva, ea a reușit să iasă din perioada de carantină arătând excelent.

Pentru numărul de septembrie al revistei Unica, am discutat cu Jojo. Pentru că voiam să știm cum de reușește să arate atât de bine într-o perioadă în care atâția oameni nu au mai avut un stil de viață prea activ, am întrebat-o care este secretul ei.

„Nu a fost chiar aşa, şi eu am luat niste kilograme în perioada de izolare, iar apoi a trebuit să mă automotivez puternic”, a recunoscut Jojo. „Tocmai începusem în forţă un program de sală, cu 2 luni înainte de izolare şi a trebuit să mă motivez puternic să ţin o dietă pentru kilogramele acumulate în perioada aceasta”.

Cu toate acestea, ea are un as în mânecă, după cum a adăugat: „Am ţinut dieta Monicăi Anghel şi încerc să o păstrez. Dar vă daţi seama că atunci când în casă se servesc cele mai bune lucruri mi se face şi mie poftă de o îngheţată sau o felie de pizza; încerc să pastrez un echilibru”.

Întregul interviu cu Jojo poate fi citit în numărul de septembrie al revistei Unica. Revista se poate găsi la punctele de difuzare a presei, poate fi comandată online sau poate fi accesată gratuit electronic.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter