EXCLUSIV Adela Popescu și Radu Vâlcan, prima ședință foto alături de cei doi băieți ai lor, în revista Unica februarie 2020

De Georgiana Averchi, pe Ultimul update Luni, 27 ianuarie 2020, 16:25
Adela Popescu și soțul său, Radu Vâlcan, au realizat prima ședință foto alături de cei doi băieți ai lor, Alexandru, de 3 ani și jumătate, și Andrei, de 1 an, pentru coperta revistei Unica de februarie, ce va apărea la chioșcurile de presă joi, 23 ianuarie.

Dacă în 2016, cuplul a acceptat propunerea noastră de a face primele poze pentru o revistă glossy alături de primul lor nou-născut, Alexandru, ne bucurăm să vi-l prezentăm în exclusivitate și pe cel de-al doilea băiețel al îndrăgitelor vedete, tot pe coperta revistei noastre.

Am prins-o pe Adela imediat după „Vorbește lumea“ și cu câteva zile înaintea vacanței mult-așteptate în Sri Lanka, unde urma să plece în gașcă mare, împreună cu frații săi și familiile lor, verișoara sa, Ioana, dar și cu Cove și familia acestuia. De cum a intrat pe ușa studioului foto, Adela a umplut încăperea cu bucuria revederii, dar și cu același râs contagios, de care Radu spune că s-a îndrăgostit acum zece ani. Dacă Adela este foarte caldă, expansivă și se apropie ușor de oameni, la nivel de relaționare, Radu e mai degrabă genul rezervat, iar Adela spune că apreciază foarte mult la el faptul că nu se simte deloc deranjat de modul său de a fi mai expansiv!

„Avem o mare încredere unul în celălalt, nu doar la nivel de discurs, ci și la fapte“

„Eu am pe telefon e-mailurile lui, parolele lui de social media sunt în telefonul meu, eu pot intra acum să postez ceva pe paginile lui, la fel cum o poate face și el. Avem o mare încredere unul în celălalt, nu doar la nivel de discurs, ci și la fapte“, ni s-a confesat Adela.

Adela Popescu și Radu Vâlcan ne-au placut întotdeauna pentru sinceritatea de care dau dovadă, pentru simplitatea lor, legat de relație, dar și de familie. Îi mai admirăm și pentru că au o poveste de dragoste de zece ani, în urma căreia au rezultat doi copii superbi, care, timp de trei ore, cât a durat ședința foto n-au plâns, n-au cerut nici de mâncare, ci doar s-au bucurat de momente „inedite“ alături de părinții lor!

Amândoi ne-au mărturisit că în momentul de față au viața la care mereu au tânjit, familia este împlinirea lor, dar au acceptat să vorbească și despre cele mai delicate momente din viața de cuplu după ce au devenit părinți și dorința ce și-au pus-o pentru 2020!

De asemenea, în cei trei ani și jumătate, Adela și Radu au avut parte și de ceva provocări în relația cu cei mici și au fost nevoiți să ia anumite decizii care, rămâne de văzut, dacă au fost mai mult sau mai puțin înțelepte.

Despre toate astea astea, dar și despre decizia de a-și mări familia, Adela și Radu ne-au vorbit sincer și emoționant în numărul de februarie 2020 al revistei Unica!

Foto: Oltin Dogaru

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter