EXCLUSIV! Alimentul de care Gina Chirilă nu a putut sta departe în timpul sarcinii

De Bianca Prangate, pe
Deși a născut recent, Gina Chirilă arată impecabil și gata să cucerească podiumurile de modă pe care a defilat de-atâtea ori de-a lungul timpului. Care este secretul ei?

Gina Chirilă a devenit recent mamă. Ea apare pe coperta revistei Unica de iulie, alături de soțul ei, Bogdan Vlădău, și de fetița lor, Katia, iar pozele din interiorul revistei cu frumoasa familie sunt de neratat.

Pentru că multă lume este convinsă că Gina a ținut diete pentru a arătat atât de bine după sarcină, ea a decis să stingă flacăra zvonurilor, spunând că nu este cazul.

Nu, n-am ținut nicio dietă anume”, a zis ea. „Am mâncat normal, nu exagerat, însă încercam să îi dau Katiei vitaminele necesare din alimente”.

A subliniat că este norocoasă și că genele ei au contribuit la recuperarea rapidă după sarcină. Gina a recunoscut însă că a existat un aliment de care nu s-a putut ține departe în timpul sarcinii: morcovii. „Am mâncat foarte mulți morcovi în sarcină”, a spus ea. „Am simțit nevoia, cred că mâncam în fiecare zi șase morcovi, erau delicioși. Mi-era mereu poftă. Și pepene roșu, pe final”.

Pentru a citi interviul integral oferit în exclusivitate de Gina Chirilă și Bogdan Vlădău, caută ediția de iulie a revistei Unica la chioșcuri. Dacă nu vrei să bați drumul până la magazin, o poți cumpăra online.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter