EXCLUSIV! Ce spune Vlad Gherman la 4 luni de la anunțul despărțirii de Cristina Ciobănașu: „Avem amândoi momente când picăm”

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Marți, 08 iunie 2021, 13:59
Romantic, sincer și vulnerabil - Vlad Gherman a cucerit inimile multor tinere de-a lungul carierei sale, prin personalitatea lui irezistibilă.

A devenit cunoscut acum aproape un deceniu, cu rolul său din „Pariu cu Viața”. De atunci, pașii l-au purtat pe culmile succesului, iar astăzi joacă în îndrăgitul serial „Adela”, de la Antena 1.

De ceva timp, numele său este pe buzele tuturor, după ce el și Cristina Ciobănașu s-au despărțit după aproape un deceniu de relație. Într-un interviu exclusiv care apare în ediția de iunie a revistei Unica, Vlad ne-a spus mai multe despre cum arată acum relația dintre el și Cristina.

Descoperă interviul integral în ediția de iunie a revistei Unica! Revista Unica se găsește din 26 mai la punctele stradale de difuzare a presei, în lanțurile Metro și în rețeaua Inmedio.

Citește și: Elena Băsescu și fostul iubit, Cătălin Gheorghe, reuniți la aniversarea fiicei lor, Anastasia

Citește și: Simona Gherghe, atacată în platoul Acces Direct. „Nu au fost live”

Citește și: Bianca Drăgușanu a spus ce sentimente are pentru Gabi Bădălău după despărțire

Citește și: Nicole Cherry ar fi însărcinată pentru prima oară

„Pentru mine a fost foarte greu la început, aproape imposibil”, a zis el. „Nu aş fi crezut că îi voi putea fi din nou prieten Cristinei. Parcă mă întorsesem în 2011, când eram doar prieteni. Aveam o presiune constantă a amintirilor frumoase construite în aceşti 9 ani şi din cauza asta îmi era greu să o privesc ca pe o amică… dar, uite că viaţa m-a contrazis: se poate să rămâi prieten cu fosta ta iubită chiar şi după 9 ani de relaţie. Da, mai avem amândoi momente când picăm, dar… încă e proaspăt evenimentul ăsta şi o să mai avem nevoie de timp pentru a ne vindeca definitiv”.

Când erau împreună, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu postau adeseori poze și filmulețe cu ei, împărtășind multe momente din relația lor cu fanii. Despre acest lucru, Vlad a spus: „A fost decizia noastră. Nu ne-a obligat nimeni să postăm tot ce am postat de-a lungul relaţiei. Am fost conştienţi încă din secunda în care am hotărât împreună să ne separăm drumurile că va fi o lovitură uriaşă pentru fani, dar… aşa cum am fost faţă de ei până acum, asa vom fi şi de acum înainte: sinceri”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter