EXCLUSIV! Cum își menține Andreea Ibacka silueta în timpul sarcinii

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Luni, 05 iulie 2021, 12:11
Andreea Ibacka este însărcinată pentru a doua oară, iar această sarcină o face pur și simplu să radieze. Care este secretul ei?

Andreea și Cabral apar pe coperta revistei Unica de iulie – ediție în cadrul căreia se regăsește și un interviu exclusiv cu amândoi despre viața de cuplu, micuța Namiko și cum se pregătesc să întâmpine pe lume următorul copil. Revista Unica se găsește din 24 iunie la punctele stradale de difuzare a presei, în lanțurile Metro și în rețeaua Inmedio.

În cadrul interviului, Andreea ne-a vorbit și despre sarcina ei. A spus că, la fel ca atunci când a fost însărcinată cu Namiko, și de data aceasta a fost o norocoasă. „Au existat câteva stări mai proaste în câteva dimineți din primul trimestru – clasicele grețuri, câteva migrene –, dar nimic cu adevărat notabil”, a spus ea. „Cu somnul stau cam prost. Teoria spune că organismul mă pregătește pentru ce urmează, oferindu-mi treziri dese și chiar insomnii. Dar eu eram deja pregătită, foc de pregătită, aș fi preferat să dorm în astea câteva luni”.

Citește și: Ilinca Vandici, despre divorț: „Îmi pare rău să vă dezamăgesc”

Citește și: Rareori apare așa! Cum arată Simona Pătruleasa în costum de baie

Citește și: Cu ce bărbat celebru din România a format Ana Morodan un cuplu fără să se afle

Citește și: Fiul lui Nadine este adorabil! Cum îl pregătește pentru când va deveni soț

Dacă nu stă extraordinar de bine la capitolul somn, nu același lucru se poate spune și despre alimentația din timpul sarcinii. „Nu-mi stă capul la diete și nici nu sunt îngrijorată în privința aceasta”, a povestit ea. „Sarcina a decurs perfect până acum, până la urmă doar asta contează. Încerc să mănânc cât mai sănătos, dar recunosc că mai și trișez din când în când. La fel ca la prima sarcină, sunt mare fană supe și ciorbe, prefer acriturile în fața dulciurilor (să nu mă recunosc, nu alta!)”.

Andreea este relaxată cu privire la cum va decurge viața în familia Ibacka odată cu nașterea noului copil: „Cu mintea «odihnită» de acum îmi dau seamă că primele patru-șase luni cu bebe sunt chiar lejere, de încălzire”, a spus ea. „Deși pe moment – la primul copil fiind – aproape toți avem senzația că fizic nu poate fi vreodată mai greu de atât”.

Descoperă restul interviului cu Andreea și Cabral în revista Unica de iulie.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter