EXCLUSIV! Materia la care INNA avea numai note mici în școală

De Bianca Prangate, pe

INNA este una dintre cele mai apreciate artiste la nivel mondial, având peste șase milioane de fani doar pe YouTube. În copilărie însă, nu a fost eleva perfectă la școală.

Pe INNA o poți admira pe coperta de august a revistei Unica, unde apare într-o ipostază deosebit de senzuală. Ea ne-a oferit un interviu exclusiv cu această ocazie, în care ne-a vorbit despre părțile mai puțin cunoscute ale vieții ei de dinainte să devină un artist de renume internațional și nu numai.

Ea ne-a povestit că atunci când era mică, părinții îi atrăgeau cel mai des atenția pentru faptul că era prea energică, nu era atentă la școală și nu îi plăcea deloc matematica. „[…] notele mele la matematică reflectau acest lucru și părinții mă certau mereu!”, a zis ea.

Cu toate astea, nu a devenit o adolescentă rebelă – însă cu matematica tot nu s-a înțeles bine, după cum a recunoscut: „Nu am fost atât de rebelă când eram adolescentă. Dar nu eram deloooc fan matematică și fugeam cât de mult se putea de studiu. Chiuleam ca toți colegii de la unele ore.

Interviul integral cu INNA îl poți citi în ediția de august a revistei Unica, care se găsește deja la punctele de difuzare a presei.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter