EXCLUSIV! Ce cred cu adevărat Gina Chirilă și Bogdan Vlădău despre diferența de vârstă dintre ei

De Bianca Prangate, pe
Când îi vezi pe Gina Chirilă și Bogdan Vlădău, par un cuplu desprins din filme. Între ei există, surprinzător, o diferență de 15 ani.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău sunt starurile copertei de iulie a revistei Unica, pe care apar alături de fetița lor, Katia. Când îi privești, nici nu ai crede că între ei este o diferență de 15 ani, amândoi părând tineri și lipsiți de griji.

Deși îi separă vârsta, ei nu simt acest lucru. „Nu am resimțit-o niciodată”,  a zis Gina. „Cel mai mult contează iubirea, conexiunea energetică, nu vârsta”.

La rândul său, Bogdan a recunoscut: „Eu nu simt că ea e mai mică decât mine, pentru că este extrem de matură și are momente când este mai înțeleaptă ca mine. Eu sunt destul de licean în sinea mea – ceea ce poate că-mi aduce și un soi de relaxare, pe de-o parte”.

Pentru a citi interviul integral oferit în exclusivitate de Gina Chirilă și Bogdan Vlădău, caută ediția de iulie a revistei Unica la chioșcuri. Dacă nu vrei să bați drumul până la magazin, o poți cumpăra online.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter