Lady Gaga, marea câștigătoare la MTV VMA 2020, apariție frapantă la eveniment. Ce ținute a avut artista

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 31 august 2020, 17:22

Gala MTV Video Music Awards 2020 a avut loc pe 30 august, fără public, de data aceasta, pentru a fi respectate regulile de distanțare socială împuse în contextul pandemic în care ne aflăm.

Marea câștigătoare a serii a fost controversata cântăreață Lady Gaga. Artista a primit cinci trofee, inclusiv pentru Song Of The Year (Piesa Anului) și Tricon Award, un premiu acordat pentru prima oară de MTV (în locul vechiului Video Vanguard Award).

Citeşte şi: Cele mai bizare și extravagante ținute purtate de Lady Gaga de-a lungul timpului

Lady Gaga (34 de ani) a deschis show-ul ei live cu piesa “Chromatica II”, urmată de “911”.

Celebra Ariana Grande i s-a alăturat pe scenă, în premieră într-un live difuzat la TV, pentru hitul “Rain On Me”. Lady Gaga și-a încheiat reprezentația artistică într-o manieră inedită cu piesa “Stupid Love”, primul single de pe albumul Chromatica.

Spectacolul live a durat 9 minute, timp în care, pe lângă cântat și dansat, artista a făcut și o paradă de 9 ținute vestimentare cu totul atipice. Creațiile vestimentare unice, la care Lady Gaga a lucrat cu Nicola Formichetti, au fost asortate cu măști inedite, unele cu leduri.

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Pe lângă cele cinci trofee primite pentru talentul său artistic indiscutabil, cântăreața a fost desemnată și cea mai bine îmbărcată artistă.

Premiul „Tricon” i-a fost acordat artistei pentru impactul în industria muzicală, pentru dedicație, fashion și activism. Vedeta a ținut să își încurajeze fanii să poarte mască de protecție împotriva COVID-19 și să fie responsabili: “Este un an dificil pentru toată lumea. Dar eu văd că în lume triumfă curajul. Eu nu-mi doresc nimic altceva decât să fiu artistul vostru în 2020. Este un adevărat privilegiu. Vă iubesc. Aveți grijă de voi, nu vă temeți să spuneți lucrurilor pe nume și purtați mască. Este un semn de respect.”

Vezi ținutele artistei în GALERIA FOTO de mai sus.

sursa foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter