EXCLUSIV! Mirela Oprișor, despre relația ei cu Mimi Brănescu: „Când ajungi acasă […], dai de același om”

De Bianca Prangate, pe

Fie că ai văzut-o la televizor sau pe scenele teatrului, nu ai cum să nu o îndrăgești: Mirela Oprișor este o actriță care, în pofida succesului, a rămas genul de om cu care poți să ieși la o cafea și să uiți complet de faima sa.

În ediția de august a revistei Unica, Mirela Oprișor ne-a oferit un interviu exclusiv, încărcat de sinceritate, vulnerabilitate și farmec. De 17 ani, ea este împreună cu scenaristul și actorul Mimi Brănescu. Cei doi sunt căsătoriți și au și o fiică adolescentă. De-a lungul timpului, ei au ajuns să fie parteneri nu doar de cuplu, ci și de muncă. Însă nu întotdeauna au fost atât de deschiși la ideea de a juca împreună.

În primii ani ai căsniciei nu am fost așa”, a povestit Mirela. „Ce ne-a deblocat această preconcepție de doi lei a fost filmul «Marți, după Crăciun», unde am jucat rolurile de soț și soție. Da, există o limită în a te proteja, în sensul că dacă lucrezi la același proiect, atunci când vii acasă simți nevoia să te detașezi. Și când ajungi acasă și vrei să te detașezi de muncă, dai de același om – acolo trebuie să fii destul de delicat și să îi oferi omului de lângă tine spațiu, să nu începi acasă să discuți ce s-a întâmplat la muncă. Acasă e acasă”.

Când am întrebat-o dacă e nevoie să facă vreun compromis în relația cu Mimi, ea a răspuns: „Nu știu dacă e vorba de compromisuri. Este vorba să înțelegi că sunt anumite etape peste care nu poți să treci. Începutul căsniciei, copilul, creșterea copilului…E ca la copil: când mă obișnuiam cu fiica mea, Ana, și deja îi învățam felul de a fi, într-o joi ea se schimba, pentru că trecea la altă etapă. Fiind etape, nu există reguli. Nu e ușor, nu pot să zic că a fost miere totul, dar nici rău. E ca la toată lumea – cu suișuri, cu coborâșuri”.

Interviul integral îl poți citi în ediția de august a revistei Unica, pe care o găsești deja la punctele de difuzare a presei.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter