EXCLUSIV! Pavel Bartoș, despre ultimul sezon din „Românii au talent”: „Sincer să fiu, nu îmi doresc să mai avem acest tip de experiență”

De Bianca Prangate, pe

Ultimul sezon din „Românii au talent” s-a terminat recent, iar Pavel Bartoș și Smiley s-au văzut nevoiți să prezinte finala în condiții destul de diferite, în fața unei săli fără spectatori.

Pavel Bartoș ne-a oferit un interviu în exclusivitate pentru ediția de august a revistei Unica, în care a povestit despre cum a fost pentru el să stea atâta timp în izolare alături de familia sa, dar și cum s-a readaptat la noile condiții pentru finala emisiunii „Românii au talent”.

„În primul rând, voi spune că a fost o finală ciudată”, a mărturisit Pavel. „Noi avem o relație foarte bună între jurați, echipă și prezentatori, drept urmare, ne era dor să ne revedem, dar nu s-a putut din cauza restricțiilor. Evident că ne-a bucurat că s-a găsit o soluție tehnică pentru a duce sezonul la capăt și sunt foarte mândru de ai noștri colegi, dar nu a fost una dorită de niciunul dintre noi. Sincer să fiu, nu îmi doresc să mai avem acest tip de experiență și sper din suflet să nu mai fim nevoiți să ne confruntăm cu așa ceva”.

Interviul integral îl poți citi în ediția de august a revistei Unica, pe care o găsești deja la punctele de difuzare a presei.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter