Premiile Oscar 2018. Ţinute neinspirate pe covorul roşu

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 05 martie 2018, 11:40
Cea de-a 90-a ediţie a Premiilor Oscar, ediţia din 2018, desfăşurată ca de obicei la Dolby Theatre din Los Angeles, California, a fost ocazia perfectă pentru ca vedetele să defileze pe covorul roşu cu cele mai frumoase ţinute, cele mai reuşite coafuri şi cele mai inspirate machiaje. Totuşi, ca de fiecare dată la un astfel de eveniment, au fost şi vedete care... s-au îndepărtat stilistic de normele eleganţei impuse de o asemenea gală.

Iată, aşadar, cine au fost celebrităţile care au optat pentru ţinute mai puţin inspirate la Premiile Oscar 2018!

Ţinute neinspirate pe covorul roşu la Oscar 2018

Nu știm ce se întâmplă în ultima perioadă cu Salma Hayek (51 ani), pentru că nu e prima oară când face o astfel de alegere vestimentară… mai mult decât surprinzătoare! Ținuta ei a fost pur și simplu un dezastru – de la croială, până la detalii, accesorii și chiar culoare! O vrem înapoi pe stylish Salma!

Salma Hayek tinuta neinspirata la Oscar 2018

Lupita Nyong’o (35 ani) a ales pentru ediția din acest an a Premiilor Oscar o rochie semnată Atelier Versace. Chiar dacă auriul i se potrivește de minune, iar croiala rochiei i-a pus frumos în evidență formele, designul rochiei a fost ușor exagerat. Cu multe detalii, cu inserții metalice și paiete negre, rochia nu i-a făcut dreptate Lupitei, care ne-a obișnuit până acum cu apariții wow pe covorul roșu.

Lupita Nyong o tinuta neinspirata la Oscar 2018

Ținuta aleasă de Sarah Paulson (43 ani) anul acesta la Oscaruri a fost o surpriză. Una neplăcută ce-i drept, pentru că nu ne așteptam niciodată să vedem cum metri întregi de material galben îi îneacă silueta actriței. Dacă mai punem la socoteală și detaliul-floare, paietele și accesorizarea total nepotrivită cu mănuși negre, lungi… aproape că ne vine să plângem. Singurul lucru pe care l-am păstra din tot look-ul ei ar fi clutch-ul!

Sarah Paulson tinuta neinspirata la Oscar 2018

Lui Whoopi Goldberg (62 ani) nu îi place să treacă neobservată, motiv pentru care la ediția din acest an a Oscarurilor și-a pus cea mai voluminoasă rochie pe care a găsit-o, a accesorizat-o cu ochelari de soare fumurii pe covorul roșu și a prins-o bine în talie cu o curea lată, în stilul anilor ’90, confecționată din același material ca și rochia. Wow! Ladies, așa NU!

Whoopi Goldberg tinuta neinspirata la Oscar 2018

Să stabilim un lucru de la început – Rita Moreno arată fabulos la 86 de ani! În plus, actrița a ales să poarte, la Oscarurile din acest an, aceeași rochie pe care a purtat-o și la ediția din 1962, când a luat premiul Oscar pentru West Side Story. Un aspect inedit, așadar! DAR, dincolo de felul în care arată, și dincolo de faptul că și-a păstrat silueta pe care o avea în urmă cu 56 de ani (wow!), trebuie să recunoaștem că rochia nu mai e una foarte fashionable, ținând cont de tendințele actuale. Totuși, apreciem curajul și gestul neașteptat al actiței!

Rita Moreno tinuta neinspirata la Oscar 2018

Mai multe ținute neinspirate găsești în GALERIA FOTO de mai sus!

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter