Radu, băiatul cel mare al lui Ștefan Bănică, a intrat la Actorie. Ce mesaj emoționant i-a transmis tatăl său

De Unica.ro, pe

Radu Ștefan Bănică, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr., a fost admis la UNATC, secția Actorie.

În vârstă de 17 ani, Radu a moștenit talentul tatălui și al bunicului său și le calcă pe urme, din punct de vedere artistic. Dacă în urmă cu câteva luni, Radu ne impresiona prin vocea pe care o are, cântând într-un duet cu tatăl său, acum a dovedit că se pricepe și la actorie.

Mândru până peste cap de fiul său, Ștefan a făcut public pe rețelele de socializare un mesaj prin care anunță reușita lui Radu.

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Iată ce a scris Ștefan Bănică în mesajul postat de pe pagina sa de Instagram:

„Astăzi e despre el. Sunt foarte mândru de băiatul meu cel mare, Radu Ștefan, care a devenit student, intrând printre primii admiși la UNATC, secția Actorie. Așadar, suntem la a treia generație a familiei Bănică care urmează același drum și îmi face plăcere să împărtășesc asta cu voi ! Îi mulțumesc colegei mele de la Teatrul de Comedie, actrița Delia Nartea, cu care Radu Ștefan s-a pregătit pentru admitere în cadrul atelierului ei de actorie pentru copii și adolescenți, unde Delia investește pasiune, răbdare și dragoste pentru ceea ce face. Bravo! Felicitări și tuturor tinerilor care au intrat anul asta la facultate! Și nu uitați că de voi depinde schimbarea mentalității în această țară!”

Radu a debutat deja ca actor pe scena Teatrului de Comedie din Capitală, în spectacolul „Totul în grădină”.  Radu Ștefan Bănică este fiul lui Ștefan Bănică Jr. din relația cu Camelia Constantinescu. El mai are o soră, Ana Violeta, din căsătoria lui Ștefan cu Andreea Marin.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter