8 modele de manichiură ideale pentru Crăciun

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 14 octombrie 2019, 11:48
Se apropie cea mai încărcată perioadă de evenimente a anului, iar detaliile care ne completează look-ul sunt cele mai importante şi trebuie să ţinem întotudeauna cont de aspectul estetic al manichiurii.

Dacă încă nu te-ai hotărât ce manichiură ar trebui să-ţi faci în perioada Sărbătorilor, noi îţi venim în ajutor cu opt modele de manichiură de Crăciun, dintre care o poţi alege pe cea potrivită stilului tău.

Iată selecția noastră:

Combinaţii de culori de lac de unghii în tema Crăciunului

Optează pentru o manichiură în nuanțe de roșu, verde și auriu și nu vei da greș. Accesează acest link pentru a vedea, pas cu pas, cum poți să îți faci această manichiură.

Manichiură de Crăciun cu fulgi de nea

Fulgii de nea sunt cei mai ușor de reprodus pe unghii. Ai nevoie de un lac de unghii alb și o pensulă foarte subțire. Tot ce trebuie să faci este să desenezi pe unghii linii concentrice care să semene cu un fulg de nea. Vezi aici cum trebuie sa procedezi!

Manichiură cu simbolurile Crăciunului

Sclipici, dungi și branzi – toate acestea pot fi pe unghiile tale în perioada Crăciunului. Vezi aici cum se realizează această manichiură!

Manichiură de Crăciun cu acadele

Aceste combinații de nuanțe arată atât de „delicios” încât pur și simplu îți vine să le mănânci. Accesând acest link, poți vedea, pas cu pas, cum se realizează acest model de manichiură pentru Crăciun.

Manichiură de Crăciun cu Rudolph

Celebrul ren parcă nu a arătat niciodată mai adorabil ca acum. Dacă și tu vrei o astfel de manichiură pentru Crăciun, vezi aici cum poți să o obții!

Manichiură de Crăciun cu instalație de brad

Anul acesta, instalația de Crăciun nu se găsește doar în brad, ci și pe unghiile tale. Vezi aici cum poți obține acest model de manichiură!

Manichiură cu căciula lui Moș Crăciun

Alr, roșu și argintiu – o manichiură zglobie ideală pentru Sărbătorile de iarnă. Dacă și tu vrei să porți căciula lui Moș Crăciun pe unghii, vezi în acest link pașii pe care trebuie să îi urmezi.

Manichiură de Crăciun cu brazi

Profită din plin de unul dintre cele mai importante simboluri ale Crăciunului, bradul, pe care le poți integra în manichiură sub forma unei picturi sau a stickerelor cu modele. Vezi aici cum se realizează acest model de manichiură!

Citește și – 10 reguli pentru o manichiură perfectă

Citește și – Motivul pentru care trebuie să introduci degetele în apă cu gheaţă imediat după ce ţi-ai făcut manichiura

Foto – Facebook

Vezi și: Modele unghii potrivite în orice sezon

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter