Ce trucuri folosește Meghan Markle pentru un ten luminos

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 14 februarie 2019, 16:04
Meghan Markle a dezvăluit ce truc folosește pentru a avea mereu un ten tânăr și luminos. Se pare că ducesa de Sussex folosește măști făcute în casă pentru exfoliere.

Ca orice viitoare mamă, Meghan strălucește pe perioada sarcinii. Însă ducesa folosește și altceva pentru strălucirea tenului său ce pare mereu tânăr și fresh.

Soția prințului Harry, în vârstă de 37 de ani, a renunțat la cosmetice scumpe în favoarea unor măști făcute în casă, din terci.

Potrivit unor surse citate de Mirror Online, Meghan iubește o mască făcută din ovăz, ulei de cocos și miere. Ea se bazează pe un guru al tratementului pentru piele, Nichola Joss, pentru toate tratamentele sale.

Măștile făcute acasă sunt uimitoare și le susțin în totalitate. Sunt ușoare, gratuite și ai control absolut asupra ingredientelor pe care ți le pui pe piele – de aceea majoritatea clienților mei le adoră”, a declarat Nichola pentru Daily Star.

Potrivit expertului, ducesa folosește „ulei de cocos pentru a crea o pastă liniștitoare”, combinată cu fulgi de ovăz și miere pentru exfoliere.

El a precizat că Meghan adaugă turmeric pentru a crea o mască hidratantă și care aduce strălucire tenului.

A inclus în rutina viitoarei mămici și un ulei de arbore de ceai pentru a preveni apariția petelor.

Cu ceva timp în urmă, Meghan a declarat pentru Allure: „Nu este cel mai glamuros lucru dar dacă te tai, te mușcă un țânțar, nu contează ce este, este micul meu tratament care vindecă tot. NU este constisitor, este destul de mic să îl iei cu tine, iar eu îl am la mine tot timpul”.

Meghan Markle a intrat în atenția publicului după ce s-a logodit cu Prințul Harry al Marii Britanii. Cei doi s-au căsătorit pe 19 mai 2018, iar în primăvara acestui an urmează să devină părinți pentru prima dată.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter