Daiana Anghel, fără pic de celulită! Iată cum se pregătește pentru plajă!

De Unica.ro, pe

Daiana Anghel nu va avea deloc emoții în această vară atunci când va trebui să iasă la plajă doar în costum de baie. Frumoasa vedetă are un trup lipsit de celulită, un abdomen plat și o talie ca trasă prin inel.
Iar un mare merit în acest sens îl au împachetările cu ceai verde pe care le face la un salon de înfrumuseţare.
Tratamentul săptămânal are scopul de a arde grăsimile, de a elimina toxinele din organism și de a face pielea fermă.
Mai exact, pe corp îi este, mai întâi, aplicată o cremă de gomaj cu conținut de ulei de cocos și germeni de grâu, ce are ca scop exfolierea și curățarea pielii. Gomajul detoxifică, oxigenează țesuturile, elimină impuritățile și celulele moarte fără să agreseze însă pielea.
În același timp, remineralizează și hidratează epiderma, pregătind-o pentru ce are să urmeze. Mai exact, împachetările cu ceai verde. Este metoda prin care Daiana reușește să aibă o piele fină și tonifiată, fără pic de celulită.
Ceaiul verde este cunoscut din cele mai vechi timpuri pentru proprietățile sale terapeutice de detoxifiere și energizare. Conține teofilină din belșug, care are o acțiune similară cafeinei în curele de slăbit. Polifenolul și catehidele conținute neutralizează radicalii liberi, alcaloizii și acționează ca și stimulenți ai sistemului nervos. Algele și sărurile marine sunt bogate în oligo-elemente ce purifică pielea, oxigenează celulele, remineralizează și hidratează durabil întregul organism. Teina și iodul din alge sunt aliații cei mai eficace pentru arderea grăsimilor și transformarea lor în energie, precum și pentru eliminarea toxinelor”, explică Maria Stăncescu, tehnician nutriționist Inari Beauty Fashion Lounge.
daiana anghel

Slabește ca Madonna și Gwyneth Paltrow

Daiana urmează în paralel un tratament pe care îl adoptă și cunoscutele Madonna și Gwyneth Paltrow. Este vorba de biostimulare prin Futura Pro, un aparat inovator devenit de neînlocuit la Hollywood. Mai exact, o procedură prin care un complex de 44 de unde acționează localizat pe mușchi, în zonele unde se dorește să se slăbească.Se pierd astfel centimetri din talie, se elimină celulita, iar musculatura devine tonifiată. În plus, aparatul emite o lumină bioptică ce se propagă între electrozi având rol de regenerare a capilarelor sangvine.
Daiana Anghel este încântată de rezultate, iar acest lucru se observă și din atitudinea afișată la evenimentele mondene la care a participat în ultima perioada. Vedeta a avut apariții vestimentare remarcabile care i-au pus în evidență silueta impecabilă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter