Inovaţie istorică în lumea machiajului. Avon revoluţionează aplicatorul pentru mascara

De Erika Chivu, pe

Dacă eşti în permanentă căutare de inovaţii în ce priveşte cosmetica şi machiajul, trebuie să încerci noua mascara Avon Mega Effects, care propune un aplicator cu totul nou şi revoluţionar. Însă până să se ajungă aici, banala mascara a avut o istorie foarte îndelungată. Vezi în articol cum s-a descoperit mascara, aşa cum o ştim noi azi!
Noua mascara Avon Mega Effects propune o formulă îmbogăţită cu pigmenţi de silicon Ultra Black ce asigură un negru intens şi ispititor pentru acele priviri care nu vor fi uitate niciodată. Dar adevăratul atu al acestui produs este aplicatorul, o invenţie care promite să schimbe felul în care ne machiem genele. Designul revoluţionar permite apicarea mascarei într-o cantitate cu până la 40% mai mare, oferind astfel volum şi separare.
Însă până să ajungă aici, banala mascara a avut un un drum lung şi anevoios. Este unul din acele produse pe care le folosim zilnic fără să ne gândim cum se descurcau femeile fără ele sau cu versiuni mai puţin performante ale lor.
Inovaţie istorică în lumea machiajului. Avon revoluţionează aplicatorul pentru mascara
Îţi vine să crezi că mascara există de peste 6000 de ani? Ea s-a folosit încă din Egiptul Antic, dar, evident, nu arăta deloc aşa cum arată azi. Primele variante erau făcute din cărbune, miere, apă şi… fecale de crocodil şi cel mai probabil se aplicau cu degetele.
Mii de ani mai târziu, în era Victoriană, femeile încă îşi preparau mascara în casă, pe o farfurie, folosind funingine ca bază. Ieşea o pastă care se aplica tot cu degetele.
avon mega effects
Abia în secolul XIX a apărut o mascara ceva mai modernă, fiind inventată de un chimist britanic pe nume Rimmel, care a folosit un amestec de vaselină şi cărbune. Acest tip de mascara avea consistenţă solidă, iar femeile o foloseau înmuind o periuţă udă în produs. În 1957, Helena Rubinstein a inventat mascara sub formă de loţiune, care se vindea la tub, împreună cu un aplicator. Se folosea aşa cum folosim azi pasta de dinţi, transferând o cantitate mică din tub pe acel aplicator special. În curând a apărut tubul cu aplicator inclus în capac, dar acesta arăta mai degrabă ca un şurub.
Odată cu apariţia aplicatorului modern, cu peri din nylon, mascara a căpătat tot mai multă popularitate, iar între timp, producătorii de cosmetice au propus tot felul de aplicatoare cu diverse forme, din diverse materiale, menite să separe genele, să le curbeze sau să le dea volum.
Însă singura inovaţie cu adevărat importantă a ultimilor ani este aplicatorul Avon Mega Effects, care este flexibil, având nu mai puţin de 12 poziţii separate, ce asigură o aplicare uşoară şi eficientă. Ambalajul este ergonomic pentru confort şi mai multă precizie în timpul aplicării.
Află mai multe despre mascara Avon Mega Effects pe site-ul Avon!
aplicator mascara

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter