Măști pentru păr gras și subțire

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Joi, 14 octombrie 2021, 10:32
Există multe tratamente pentru păr gras și subțire, măști pentru păr gras și mătreață, sau alte remedii naturale pentru scalpul cu probleme. Vezi care sunt cele mai bune combinații de măști pentru păr gras făcute acasă.

Tratament pentru păr gras și subțire

Părul gras și subțire este o problemă estetică, dar poate avea cauze hormonale sau alimentare. Dacă știi că mănânci sănătos și ai analizele la zi, înseamnă că ai nevoie de niște măști eficiente pentru păr gras, sau de tratamente naturale pentru păr gras și subțire.

Dacă podoaba ta capilară are firele foarte subțiri, este și normal ca ele să se îngrașe repede de la cantitatea de sebum secretată de piele.

În plus, dacă ai și o producție de sebum crescută și părul subțire și fin, ai nevoie de măști pentru păr gras care să te scape de părul lins și lipsit de vigoare în mod natural.

Mască pentru păr gras și mătreață

Masca pentru păr gras și mătreață cu lămâie și albuș de ou este simplu de făcut acasă și nu te costă foarte mulți bani (ingredientele sunt la îndemâna oricui, dacă nu cumva le ai deja prin frigider).

Atenție! Pentru a curăța corect și fără accidente nedorite masca pentru păr gras, nu folosi apă caldă sau fierbinte. Albușul de ou se coagulează (se gătește) la 60 de grade, deci spală masca cu apă călduță sau rece dacă vrei să nu ai albuș de ou prin păr câteva zile după aplicarea măștii.

Albușul de ou are o serie de beneficii pentru părul gras și plin de mătreață: controlează secrețiile de sebum, curăță foliculii, prin urmare înlătură excesul de sebum din firele tale de păr. În plus, albușul de ou conține o enzimă activă care ucide bacteriile și alți microbi și astfel reduce mătreața și te ferește de suprainfecții.

Lămâia, sau, mai bine zis, zeama stoarsă pe loc de la una sau două lămâi are o multitudine de beneficii pentru părul tău, mai ales dacă este gras și plin de mătreață. Zeama de lămâie reduce producția de sebum din glandele scalpului și are proprietăți antiseptice care vor înlătura bacteriile cauzatoare de mătreață și coșuri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter