Secretele de frumusețe ale lui Marilyn Monroe

De Bianca Prangate, pe
Marilyn Monroe a rămas în istorie drept una din cele mai frumoase femei, însă statutul acesta nu l-a dobândit degeaba, actrița ascunzând multe secrete în spatele chipului și trupului de invidiat.

Dacă te-ai întrebat vreodată care erau pașii pe care îi urma Marilyn în rutina ei de frumusețe, atunci vei găsi răspunsul în lista de mai jos:

Refuza să se bronzeze

Frumoasa actriță nu era cea mai mare fană a ideii de bronzat. Îi plăcea să își păstreze pielea cât mai albă. „În pofida faptului că este foarte în vogă în California, nu cred că pielea bronzată este mai atractivă… sau chiar mai sănătoasă, sinceră să fiu”, a spus Marilyn, potrivit Ranker. „Personal mă opun bronzatului profund, pentru că îmi place să mă simt blondă cu totul”.

Își tăia genele false până la jumătate

Marilyn Monroe reușea cumva să fie absolut superbă și neașteptat de relatable în același timp. Unul din trucurile care îi permiteau acest lucru era faptul că își tăia genele false pe care le purta la jumătate. În acest mod, genele ei păreau a fi lungi și voluminoase, dar în niciun punct nu dădeau ideea de fals.

Își contura sprâncenele astfel încât să îi facă fața mai suplă

Forma sprâncenelor poate să îți schimbe drastic fizionomia. Chipul lui Marilyn avea o formă ușor rotunjită, însă actrița știa exact ce să facă pentru a-l pune în valoare. Astfel, sprâncenele ei erau mereu arcuite, formând un ușor unghi obtuz, oferindu-i feței un echilibru senin, bine-venit.

Somnul de frumusețe era sfânt

Când mergea la culcare, Marilyn Monroe își afunda fața într-un bol cu apă fierbinte. Mai apoi, se dezbrăca complet, întrucât ura pijamalele și cămășile de noapte. Dormea mult, mai ales duminica. „Duminica, atunci când este ziua mea de relaxare completă, uneori mă întind câte două ore cu trezitul, savurând fiecare moment de somnolență”, a împărtășit ea.

Folosea cinci nuanțe de ruj deodată

Buzele somptuoase ale actriței erau rezultatul unui proces complex de machiaj, care implica până la cinci nuanțe de ruj. Makeup artist-ul Allan Snyder a dezvoltat o tehnică prin care folosea nuanțe mai închise de roșu în colțurile buzelor și nuanțe mai deschise în centru, pentru a adăuga volum. La final, o nuanță deschisă, de tip highlighter, era aplicată exact în centrul buzei de sus.

Foto – Wikimedia Commons

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter