Trucuri de machiaj ca să pară nasul mai mic! VIDEO!

De Diana Sorescu, pe

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/themes/unica-clean/functions.php on line 235

Multe dintre noi şi-ar dori să aibă nasul mai mic, mai îngust, mai finuţ. Iată câteva trucuri de machiaj de la un make-up artist profestionist ca nasul vostru să pară mai mic!

Nas mai mic

Aţi fi surprinse dacă aţi afla că vedetele de la Hollywood apelează la trucuri de make-up pentru a-şi micşora şi subţia nasul? Ele sunt  machiate de profesionişti ce stăpânesc arta sculptării trăsăturilor prin iluminare şi conturare cu farduri.
Trucuri de machiaj ca să pară nasul mai mic! VIDEO!
Iată cum putem şi noi să obţinem acelaşi efect, în doar 5 minute. Vei avea nevoie de o pudră mai închisă cu două tonuri decât fondul tău de ten şi o pensulă din păr natural, mai lată.
Trucuri de machiaj ca să pară nasul mai mic! VIDEO!
Începe prin a trasa două linii paralele pe aripile nasului, asta dacă îţi doreşti să îl îngustezi. Pudrează şi vârful nasului pentru a-l scurta. Ţine minte că fardurile închise minimizează şi distanţează, pe când fardurile deschise, sidefate, maximizează şi apropie. Aşadar, pentru un efect puternic, pentru că nasul să pare mai mic, machiază ochii cu farduri deschise, mătăsoase.
Trucuri de machiaj ca să pară nasul mai mic! VIDEO!
Urmăreşte video şi învaţă să îţi sculptezi nasul cu ajutorul unei pudre.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!