Horoscop: Cum îţi petreci sfârşitul lumii în funcţie de zodie. Vezi ce şanse ai să scapi

De Diana Zagrean, pe

Discuţiile despre apocalipsă şi sfârşitul lumii sunt tot mai aprinse în ultima perioadă. Fie că vorbim despre sfârşitul calendarului mayaş, fie că aşteptăm vreo cometă, sau ne facem griji că vom deveni zombie, trebuie să avem un plan pentru apocalipsă. Iată cum îţi petreci sfârşitul lumii în funcţie de zodie.
Berbec
Berbecii sunt firi aprige, deci tu nu te vei bucura de ultimele clipe pe această lume în pat, la televizor, sau aşteptând să cadă asteroidul. Încăpăţânat şi tenace, creativ şi mereu pus pe rezolvat probleme, berbecul va petrece apocalipsa încercând să scape de ea. Fie că te vei lupta cu armatele de zombie, că vei încerca să te retragi din calea răspândirii virusului, sau că îţi sapi deja un buncăr antiatomic la ţară, sub grădină, tu nu vei renunţa. Dacă vorbim de o cometă, berbecul va găsi singurul loc de pe pământ unde efectele impactului sunt minime. Ai 90% şanse să scapi de apocalipsă.
Taur
Taurii au un puternic simţ al stabilităţii financiare, deci sigur ai un fond secret în caz de apocalipsă. Fie că este vorba de nişte conserve cu dată de expirare mare sau de bani şi arme într-un loc ferit, taurul va avea mereu un plan de rezervă şi resurse să-l pună în aplicare. Pentru că taurul nu este o zodie tocmai creativă, s-ar putea să ai probleme atunci când vei fi silit să improvizezi (dacă maşina cu care fugi de zombie rămâne în pană sau dacă iubitul tău dă semne de infectare). Taurii trebuie să aibă un plan bine pus la punct, pentru că în situaţii de criză (cum ar fi sfârşitul lumii, se pierd în detalii). Ai şanse de 60% să scapi în caz de apocalipsă.
Gemeni
Gemenii sunt cunoscuţi pentru firea comunicativă şi inteligenţă, deci ai din start nişte avantaje în caz că se petrecere ceva rău, de proporţii astronomice. Oportunişti şi lipsiţi de scrupule, gemenii nus e vor sfii să fure o maşină, să spargă un magazin, o farmacie sau o locuinţă când totul se rezumă la supravieţuire. Cum morala nu este tocmai punctul tău forte, probabil că vei îmbânci oameni bătrâni în fuga spre un loc sigur, vei fura mâncare şi medicamente şi vei minţi cu neruşinare pentru a trece de filtrele poliţiei. Ai 85% şanse să scapi de sfârşitul lumii.
Rac
Racii sunt zgârciţi şi emoţionali, ceea ce nu îi ajută prea mult în caz de apocalipsă. Dacă ajungi într-un refugiu, s-ar putea ca cel care te dă afară pentru că a găsit primul un loc ferit să fie în zodia racului. Nici din provizii nu vei primi dacă nu te-ai gândit să-ţi iei singur, deoarece racii nu prea împart cu nimeni ce e al lor. Pe de altă parte, racii care nu au fost atât de norocoşi să găsească un adăpost, s-ar putea să rămână în plină stradă, plângând că lumea, aşa cum o ştiau, nu mai există. Nu dispera dacă eşti rac, firea romantică şi zgârcenia te pot ajuta să scapi alături de un partener dintr-o zodie mai bătăioasă. Singur, ai 45% să scapi în caz de apocalipsă.
Citeşte mai departe şi află cum îţi petreci sfârşitul lumii în funcţie de zodie pe pagina următoare!
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter