Cum stai cu dragostea în luna decembrie

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Joi, 10 februarie 2022, 11:04

Află ce îţi rezervă astrele în plan sentimental pentru luna cadourilor şi a sărbătorilor de iarnă.
Berbec
Luna decembrie te va surprinde cu multe schimbări, iar persoana iubită îţi va face o surpriză de proporţii. Chiar dacă eşti căpoasă din fire şi, ca orice zodie de foc, te superi repede dacă nu cunoşti toate detaliile, lasă-l de data asta să decidă ce faceţi de sărbători. Nu vei regreta, deoarece plănuieşte în secret să te ducă într-un loc unde îţi doreai demult să ajungi. Sau poate este vorba de acel cadou la care visai încă din vară. Nativele singure vor descoperi dragostea adevărată sau o relaţie nouă în cel mai neobişnuit loc.
Taur
Deşi eşti orgolioasă, faptul că ai lăsat de la tine în ultima vreme va avea rezultatele aşteptate în decembrie. Perechea ta va alege un cadou emoţionant, poate chiar un inel de logodnă, acolo unde este cazul. Nativele căsătorite vor avea în sfârşit ocazia să călătorească în doi, fără copii sau alte griji, într-o destinaţie europeană, poate Viena sau Praga. Pentru nativele care nu şi-au găsit încă ursitul, Moş Crăciun are planuri măreţe. Fiţi cu ochii pe sub brad şi participaţi la petreceri tematice.
Gemeni
Pentru gemeni, luna decembrie aduce schimbări şi multă comunicare, ceea ce va stimula creativitatea atât profesional, cât şi în viaţa amoroasă. Încearcă poziţii noi cu iubitul sau fii cu ochii în patru după colegul cel drăguţ de la IT la petrecerea de Crăciun a firmei. Nativele născute în a doua decadă vor avea parte de ceva surprize neplăcute din partea familiei, care vrea să adune pe toată lumea chiar de Anul Nou. Nu-i aşa că nu-ţi era dor de mătuşa cea bârfitoare sau de verişorii cei răutăcioşi?
Rac
Pentru raci, luna decembrie aduce multă linişte sufletească şi o lipsă totală de conflicte. Nu este deloc rău, având în vedere agitaţia şi nervozitatea din ultima perioadă. Nativele singure au şanse să-şi găsească perechea dacă petrec Anul Nou împreună cu mulţi străini, poate la o petrecere într-un club sau în aer liber. Pentru acelea dintre voi care aveţi deja o relaţie stabilă, finalul anului vă aduce stabilitate, poate chiar legalizarea relaţiei. Dacă nu este vorba de căsătorie, poate că iubitul vrea să vă mutaţi împreună în curând.
Citeşte mai departe şi află ce îţi rezervă astrele în decembrie pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter