Ce cadou să-i cumperi de Moş Nicolae, în funcţie de zodia lui

De Diana Zagrean, pe

Nu doar copiii îşi doresc cadouri dulci sau picante de la Moş Nicolae, ci şi bărbaţii pe care îi iubim. Dacă nu ştii ce cadou să-i cumperi de Moş Nicolae, în funcţie de zodia lui, poţi încerca să te inspiri de aici.

Berbec

Berbecii sunt pasionaţi de propria persoană şi de maşina lor. Dacă vrei să-i faci un cadou inspirat de Moş Nicolae, încearcă un accesoriu pentru GPS, o ramă foto digitală sau ceva care să îl pună în valoare şi bărbatul berbec va fi mulţumit. Nu te obosi cu cadouri foarte scumpe sau cu daruri handmade, nu este impresionat de ele.

Taur

Taurii sunt destul de pretenţioşi la cadouri, iar cele de Moş Nicolae nu sunt o excepţie. Dacă vrei să-l impresionezi pe bărbatu taur din viaţa ta, cel ami bine este să investeşti în ceva pentru apartamentul lui, sau într-o excursie, deoarece el pune preţ pe cadourile practice şi e „băiat de casă”.

Gemeni

Spre deosebire de berbeci, nativii din gemeni abia aşteaptă un cadou personalizat. Cumpără ceva banal şi l-ai pierdut. Încearcă să faci chiar tu un cadou, fie că e vorba de brioşe cu Moşul din glazură, fie că este vorba de mănuşi tricotate pentru smartphone.

Rac

Racii vor cadouri romantice, dacă se poate cu poezii, flori şi lumânări parfumate incluse. Dacă vrei să-l cucereşti sau recucereşti pe nativul din rac, fă rost de o rezervare la un restaurant de lux, cumpără-i un voucher pentru masaj în doi sau du-l la Viena, la Târgul de Crăciun.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter