4 ţinute neinspirate purtate recent de vedete

De Diana Sorescu, pe

Fac ce fac şi vedete o dau iar în bară în materie de vestimentaţie. Dacă zilnic îţi arătăm modele numai bune de urmat, iată astăzi 4 vedete care sunt îmbrăcate total neinspirat. Aşa nu!

Ţinute urâte

 
Christina Hendricks este o femeie voluptoasă, super-sexy, iar ea ştie asta! Chiar şi aşa, actriţa a exagerat cu ţinuta seara trecută, la evenimentul de promovare al celui mai recent film în care joacă.
 
Apetisanta roşcată a mizat pe o rochie din satin burgundy, asimetrică, cu un decolteu de-a dreptul vulgar. Christina şi-a „sugrumat” sânii cu corsetul prea mic, obţinând un look de cabaret, deloc potrivit pentru covorul roşu.  
Despre ţinuta lui Niky Minaj nici nu ştiu dacă mai are rost să spun prea multe: haotică, copilărească şi kitchoasă, toate în acelaşi timp! Ca să nu mai vorbim de machiajul strident şi perucile urâte. Clar, artista este un exemplu de „Aşa Nu”!
 
Fustă mini de piele şi bluză fină, transparentă, cu sutienul dantelat la vedere! Până aici, nimic ciudat, ansamblul este chiar sexy şi stilat, problema este că l-a purtat Chloe Moritz, iar ea are decât…14 ani! Micuţa actriţă a pozat pe covorul roşu de la Tiff, însă criticii nu au apreciat deloc ţinuta ei, catalogând-o prea senzuală pentru un copil. Şi pe bună dreptate!
 
Katie Price, alias Jordan, este recunoscută pentru stilul ei vestimentar mai excentric, însă şi-a şocat audienţa atunci când, la lansarea propriei sale reviste, a apărut îmbrăcată în costum de baie!
 
Katie arată ca o păpuşă Barbie: piele prea bronzată la solar, păr cu mulţe meşe blonde, outfit provocator şi mult botox. Clar cea mai neinspirată alegere vestimentară a ultimelor săptămâni!  
Care vedetă ţi se pare că are cea mai urâtă ţinută?
 
4 ţinute neinspirate purtate recent de vedete
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter