5 modele de rochii albe pentru vara 2018

De Oana Dinu, pe Ultimul update Joi, 10 mai 2018, 20:48
O rochie albă exprimă feminitate, optimism și puritate, iar pentru zilele însorite poate fi alegerea perfectă. Am ales pentru 5 modele de rochii albe pentru vara 2018.

Pentru că în zilele de vară ai nevoie de o ținută lejeră, care să te protejeze de căldură și în același timp să te ajute să îți creezi un look răvășitor, îți propunem 5 modele de rochii albe. Sunt ușor de asortat cu orice culoare și accesorii dorești.

5 modele de rochii albe pentru vara 2018 - femeie imbracata intr-o rochie alba care sta pe capota unei masini

Dacă vrei să fii sexy și în același timp să te simți confortabil, poți opta pentru o rochie simplă, fără bretele. Nu trebuie să fie neapărat o ținută complet albă. O poți asorta cu sandale de orice culoare. Dacă îți plac accesoriile, la o astfel de ținută poți fi creativă și te poți juca cu dimensiunile și formele. La acest model ai grijă să alegi mărimea potrivită, dacă nu vrei să ai probleme.

5 modele de rochii albe pentru vara 2018 - femeie in rochie alba alearga pe plaja

O rochie albă, vaporoasă, cu țesături elastice este poate cea mai fericită alegere pentru o zi pe malul mării. Dacă ți se pare, totuși, o ținută banală, cu o pălărie o poți scoate din anonimat. Dacă ai și o atitudine pozitivă, vei arăta senzațional.

5 modele de rochii albe pentru vara 2018 - femeie in rochie alba mulata pe plaja

Pentru că nu există vară în care să nu includem și problema vestimentației la mare, rămânem în același decor și vă propunem o rochie mulată pe corp, dar comodă în același timp. Pentru un outfit cool, o poți accesoriza cu un șal, un colier statement și o curea în ton cu nisipul. Dacă îți plac colierele din scoici, cu atât mai bine.

5 modele de rochii albe pentru vara 2018 - femeie la mare langa un iaht

Un outfit senzațional, demn de o zeiță. Romantică, elegantă, casual. Dacă accesorizezi ținuta cu un zâmbet larg, succesul este garantat. Nu trebuie să porți neapărat sandale cu toc înalt. Ai liber la orice culoare.

5 modele de rochii albe pentru vara 2018 - femeie in rochie alba

Nu este un alb clasic, dar este cu siguranță o opțiune rapidă și chic pentru o zi sau o seară de vară. O poți accesoriza cu sandale romane albe sau orice culoare îți place. Accesorile te vor ajuta să îți personalizezi ținuta, așa că alege orice crezi că se potrivește cu personalitatea ta.

Citește și: 

Met Gala 2018. Cele mai spectaculoase ținute purtate de vedete

Semnificația rochiei roșii purtate de Kate Middleton la nașterea celui de-al treilea copil

Sursă foto: hepta.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter