Află ce dietă te face să arăţi sexy vara aceasta!

De Stela Moisescu, pe

Potrivit studiilor, bărbaţii ţin cont de faţa unei femei atunci când caută o parteneră pentru o relaţie serioasă. Un ten luminos şi frumos pigmentat transmite sexului…
… opus că eşti o femeie sănătoasă şi fertilă. Este dovedit ştiinţific că pari mai sexy în ochii bărbaţilor, dacă ai un chip radiant.

Cercetătorii britanici au descoperit că alimentele pe care le consumi au un rol crucial cu privire la aspectul tenului tău. Există alimente care au grijă de el şi îl fac să strălucească de sănătate.

Alimentele bogate în carotenoide îţi oferă un aer sexy şi vivace pentru că îţi colorează tenul într-un mod natural: îi oferă o nuanţă portocalie-aurie cu accente roz!

Doctorul Ian Stephen susţine că vei remarca rezultatele pe faţa ta în doar două luni, dacă obişnuieşti să consumi zilnic alimente bogate în carotenoide.

În plus, multe alimente ce conţin carotenoide au în compoziţie şi vitamina A, care îţi hidratează pielea şi o fac mai fină la atingere!

Iată care sunt alimentele care promit să te facă sexy şi atrăgătoare!

Carotenoidele se găsesc în fructele şi legumele pigmentate în nuanţe de galben, portocaliu şi roşu, dar există şi excepţii.

Cartofii dulci, morcovii şi sflecla sunt sursele cu cea mai mare concentraţie de carotenoide, aşa că merită să le incluzi în alimentaţia ta zilnică.

Alte fructe şi legume bogate în carotenoide sunt:

–    Fructe: struguri, lămâi, portocale, prune, caise, grapefruit roşu, pepene galben, dovleac, coacăze şi piersici.

–    Legume: ardei roşu, roşii, spanac, broccoli, varză, dovlecei

În plus, află că alimentele carotenoide protejează pielea şi favorizează bronzarea!

Aşa că sunt chiar indicate în sezonul cald, când vrem ca expunerea la soare să ne ofere un bronz ciocolatiu uniform. Mai mult, carotenoidele întăresc rezistenţa pielii, deci previn şi vindecă arsurile solare.

Dă click şi descoperă o reţetă delicioasă de prăjitură cu morcovi, plus una de budincă de cartofi cu dovleac!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter