Poze: Anca Rusu, superbă într-o ţinută casual

De Unica.ro, pe

Anca Rusu şi Ştefan Lungu au participat săptămâna trecută la un eveniment monden care a avut loc în parcul Herăstrău din Bucureşti. Uite ce ţinută a ales Anca pentru această ocazie!
 
Pentru că a fost un eveniment mai relaxat, Anca Rusu a ales o ţinută de cocktail cu fustă din dantelă roşie, un top negru vaporos şi pantofi roşii. S-a accesorizat cu un clutch negru şi ochelari de soare. Ţinuta ei s-a potrivit perfect cu dress code-ul evenimentului, „Zâmbeşte”.
Lângă ea s-a aflat, ca întotdeauna, proaspătul ei soţ, Ştefan Lungu, şi el foarte bine îmbrăcat, în pantaloni kaki şi un tricou alb.
Cei doi, împreună cu multe alte vedete autohtone, au participat la lansarea campaniei de prevenire a cerşetoriei „Sandwich-ul de la miezul noptii”, o campanie gândită de Irina Mohora, prezentatoarea emisiunii Lozul cel Mare, de la TVR şi Vicepreşedintele Asociaţiei Zâmbetul Ingerilor (A.Z.I).
Proiectul are ca scop prevenirea şi combaterea traficului de persoane implicate în fenomenul cerşetoriei şi este susţinut de multe vedete, printre care Andrei Nourescu, Jojo-Catalina Grama, Adina Buzatu, Proconsul, Kripton, Annes, Alexandra Ungureanu, Maria Radu, Paula Chirila.
anca rusu si stefan lungu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter