Ce rochii nu ar trebui să îți lipsească din garderobă

De Unica.ro, pe

Dulapul unei femei este, de obicei, plin cu obiecte vestimentare diverse, potrivite pentru fiecare anotimp și pentru orice ocazie s-ar putea ivi: pantaloni de culori diferite și din materiale diverse, fuste lungi și scurte, cămăși albe, dar și în carouri, geci, paltoane și multe altele. Unul dintre cele mai practice piese de vestimentație și care rar lipsește dintr-un șifonier este rochia, deoarece, printre altele, e un articol care te scutește să pierzi timpul gândindu-te cu ce să asortezi acea pereche de pantaloni albaștri sau acel tricou cu imprimeuri. Pe lângă rochiile lejere în care te îmbraci când mergi la cumpărături sau când ieși la plimbare, ar fi bine să ai în șifonier și câteva mai elegante, pe care să le porți purta la diverse ocazii speciale. 

Rochie lungă

Rochiile lungi de gală reprezintă adesea ținuta pe care femeile o aleg pentru a participa la evenimente deosebite, cum ar fi o nuntă. Acestea sunt elegante și comode dacă sunt bine alese, și, mai ales, îți oferă un plus de feminitate. Găsești astfel de rochii pe missgrey.ro, unde poți alege din numeroase modele diferite ca material, culoare sau croială. Diversitatea rochiilor lungi îți oferă ocazia să alegi exact ceea ce te reprezintă, fără să fie nevoie să faci niciun fel de compromis în ceea ce privește modul în care arăți. Dacă ai o rochie lungă și elegantă în șifonier, ești pregătită oricând să iei parte la un eveniment de gală sau la unul care impune o apariție specială. Drept urmare, o astfel de piesă vestimentară nu ar trebui să lipsească din niciun șifonier. 

Ce rochii nu ar trebui să îți lipsească din garderobă

Rochie de zi 

Rochiile lungi sunt elegante, dar este posibil să nu corespundă stilului tău vestimentar și să le preferi pe cele mai scurte. Sau, dimpotrivă, să trebuiască să participi la un eveniment important, dar care are loc în timpul zilei, iar o rochie lungă să nu fie tocmai potrivită. Din acest motiv, în șifonierul tău ar trebui să se găsească și o rochie mai scurtă, de zi, până deasupra genunchilor, în care să te simți confortabil și în care să te poți deplasa dintr-un loc în altul dacă e cazul. O poți îmbrăca dacă vrei să participi la o cununie religioasă sau la un botez, de exemplu, unde, dacă ai apărea îmbrăcată cu ceva mult prea elegant, s-ar putea să nu fii chiar în ton cu evenimentul.

Ce rochii nu ar trebui să îți lipsească din garderobă

Ce rochii nu ar trebui să îți lipsească din garderobă

Rochie roșie

O rochie roșie este cea mai bună alegere când vrei să atragi toate privirile, să fii seducătoare și senzuală. Roșul este o culoare îndrăzneață și pasională, pe care nu multe femei au curajul să o poarte, tocmai din aceste motive. Însă orice femeie ar trebui să încerce măcar o dată să se îmbrace într-o rochie roșie, pentru că este posibil ca abordarea acestui outfit să îi crească nivelul de încredere în sine. Este bine să ai în șifonier o rochie roșie – indiferent dacă lungă sau scurtă – pentru zilele în care vrei să te faci remarcată și vrei să emani în jurul tău energie. Poartă una cu prima ocazie, și, mai ales dacă roșul nu se numără printre culorile pe care le alegi des, vei vedea că efectele asupra celor din jur nu vor întârzia să apară. 

Ce rochii nu ar trebui să îți lipsească din garderobă

Dacă ai aceste tipuri de rochii în garderoba ta, înseamnă că niciun eveniment nu te poate lua prin surprindere, pentru că te va găsi pregătită. Nu mai trebuie decât să îți accesorizezi ținuta corespunzător, iar apariția ta va fi una demnă de admirație.

(P) Material realizat în colaborare cu Miss Grey.

Sursă foto: Miss Grey

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter