Ce s-a întâmplat cu Lora? Cândva orice apariție a sa era una sexy, acum e una…”masculină”

De unica, pe

Schimbare de stil radicala pentru Lora care, mai nou, uimește la orice eveniment afișandu-se mai îmbrăcată ca niciodată. Ani la rând, goliciunea solistei, afișată fără inhibiții, reprezenta senzația întâlnirilor mondene ala Bucureștiului. În ultima perioadă, Lora iese în lume îmbrăcată până ”la gât”,  insa desi outfit-ul este de inspirație masculină, stilul ramane feminin si seducator.

Actuala imagine si-a dezvaluit-o la evenimentul de lansare în România a noilor dispozitive IQOS3 și IQOS 3 Multi, dispozitivele cu ajutorul cărora milioane de oameni din întreaga lume au renunțat la consumul de țigări convenționale.  La întâlnirea mondenă cu ștaif și multe vedete, Lora i-a lăsat cu gura căscată pe cei prezenți la party, în special pe fotografii care, altădată, o acopereau de blitz-uri nevrând să scape un amănunt picant.

Aceiași fotoreporteri și artiști fotografi o știau pe Lora mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată prin intermediul videoclipurilor și aparițiilor publice anterioare, cu decolteu adânc, fără sutien, pantaloni mulați ori ținute cu ditamai crăpatura pe un picior.

Mulți pun schimbarea radicală a modului în care se prezintă fosta solistă a proiectului muzical picant ”wassabi” pe seama logodnei sale cu Ionuț Ghenu, alături de care fosta blondină trăiește o poveste de dragoste de ceva ani. Recent, cei doi s-au logodit la biserică după cum chiar Lora a recunoscut, intr-o ceremonie discretă așa cum își plănuiesc și ceremonia religioasă și petrecerea de nuntă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter