Cele mai cunoscute actrițe românce s-au transformat în modele de podium

De Monica Cismaru, pe Ultimul update Marți, 11 iunie 2019, 13:54
Unele dintre cele mai talentate și cunoscute actrițe din teatru și film din România, printre care Dana Rogoz, Ana Ularu, Ioana Blaj, Ioana Flora s-au transformat, pentru o seară, în modele de podium pentru prezentarea noii colecții de încălțăminte semnată de Mihaela Glăvan.

Actrițele s-au transformat înt top modele pentru o seară

Ana Ularu, Maria Obretin, Crina Semciuc, Mădălina Craiu, Meda Victor, Ioana Flora, Ana Covalciuc, Andreea Vasile, Ada Galeș, Ilinca Harnut, Olimpia Melinte, Raluca Aprodu, Ioana Blaj, Cosmina Stratan, Ana Donosa, Iulia Lumânare, Dana Rogoz, Aylin Cadir, Adina Lucaciu, Ana Odagiu au încălțat noua colecție care a avut ca sursă de inspirație echipamentul tehnic de munte, reinterpretat în stil urban.

Mesajul colecției încurajează omul modern la redefinirea libertății personale și depășirea limitelor impuse de societate. Elementele definitorii ale colecției sunt motivele florale brodate pe neopren, accesoriile metalice specifice ținutelor sport, kitten heels și o siluetă nouă de pantof cu talpă supraînălțată.

actrite prezinta incaltaminte podium mihaela glavan

Mihaela Glăvan

 „Mesajul colecției propune o reinterpretare a forței așa cum se manifestă ea de către omul modern, puternic urbanizat, care nu uită însă de sensibilitatea și sinceritatea pașilor lui. „Munții” pe care îi urcăm în fiecare zi căpăta forme din ce în ce mai diferite – sunt limite impuse de societate sau chiar de noi înșine. Cei care cuteză să îi cucerească și luptă pentru libertatea lor merită un act artistic dedicate“, explică designerul Mihaela Glăvan. „Iubesc creațiile Mihaelei Glăvan pentru că, dincolo de frumusețea evidentă formei, ele propagă valori în care cred cu tărie-iubirea, libertatea, evoluția continuă. A fost o bucurie să fiu pe scenă pentru ea, purtându-i creațiile“, explică Ana Ularu.

Lansarea colecției SS2018 propune publicului, în premieră, linia vestimentară LIN, în colaborare cu Alina Pușcaș. Creația este semnată de Mihaela Glăvan, înfățișând piese basic, modulare, haine cu un design minimal.

Citește și – Vedete la lansarea colecției Mihaela Glăvan primăvară-vară 2017

Citește și – Mihaela Glăvan, despre trendurile sezonului în materie de pantofi

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter