Cele mai stylish mantouri in acest sezon

De Unica.ro, pe
Toamna incepem sa ne imprietenim din nou cu mantoul. Si daca tot suntem nevoite sa-l luam cu noi peste tot, atunci acesta trebuie sa fie cool si fabulos.

Am facut o selectie de mantouri suficient de versatile incat sa mearga mixate cu mai toate hainele din garderoba ta. Il poti alege in nuante neutre, furry pentru tinutele mai sofisticate, in culori vibrante, daca iti place sa compui outfituri mai indraznete ori poti opta pentru unul clasic, negru, pe care il poti asocia atat tinutelor de seara, cat si celor de zi.

Negru

Mantoul negru e una dintre acele piese pe care le rulam cel mai des in zilele racoroase. Dar poate a venit vreme sa-i dai un refresh si sa alegi un croi mai actual, cum e acesta. Alura lui versatila iti lasa posibilitatea de a-l integra in absolut orice tinuta, formala, casual ori eleganta.

mantou negru

Shop now:

departmentstore.ro, 399,9 lei

Furry

Il poti folosi pentru a-ti intregi outfiturile de party ori pentru o escapada de weekend la munte. Cert este ca in oricare dintre variante vei alege sa-l porti, iti va asigura o tinuta-vedeta. Daca vrei sa-l scoti din zona previzibila, poarta-l cu bocanci vintage si cu o bereta neagra.

mantou blana

Shop now:

departmentstore.ro, 449,9 lei

Vibrant

Mantoul negru a fost o prezenta constanta in propunerile marilor designeri pentru acest sezon. L-am vazut la Dolce&Gabbana, Fendi ori Giorgio Armani si e una dintre achizitiile sigure pentru aceasta toamna. Integreaza-l intr-un total look rosu, poarta-l la birou sau seara in oras, croiul sau iti permite sa experimentezi.

mantou rosu

Shop now:

departmentstore.ro, 269,9 lei

Neutru

Culoarea acestuia e si atuul lui principal. Il poti purta integra in tinute dintre cele mai diverse. Poarta-l cu rochii din tricot si cizme lungi, cu costume supradimensionate sau cu deux-pieces-uri in aceleasi nuante.

mantou bej

Shop now:

departmentstore.ro 790 lei

Foto: vogue.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter