Eşarfa purtată în păr, o demonstraţie de stil

De Diana Sorescu, pe

Vedetele dau tonul în modă, asta e clar! În ultima vreme, divele au dezvoltat o preferinţă pentru eşarfele elegante, prinse chic în păr. Iată cum poţi obţine un look ca al lor!

Eşarfă în păr

 
Kim Kardashian este o fashionistă înrăită, nu e trend pe care să nu-l adopte, articol vestimentar pe care să nu-l aibă în garderobă! Bruneta a fost zărită zilele trecute în timp ce mergea la salonul de înfrumuseţare. Kim a abordat un look retro, cu pantaloni evazaţi cu talie înaltă şi cămaşă fină, pe care l-a condimentat cu o eşarfă de macrame, în tonuri de toamnă, purtată pe frunte. Cât de chic!
 
Exact pe acelaşi stil a mizat şi frumoasa Jennifer Lopez. Diva a ales să îşi poarte buclele despletite, apoi a accesorizat rochia cu o eşarfă din acelaşi material şi cu acelaşi imprimeu. O ţinută glamour, preţioasă, luxoasă!
 
Sophie Monk are o mină chic, de franţuzoaică plecată dimineaţa pe bicicletă să cumpere croissante pentru micul dejun! Eşarfa de mătase cu imprimeu grafic, colorată în maro, merlot, orange, bleu şi beige i se potriveşte perfect şi îi pune în valoare ochii superbi. Eyelinerul şi blush-ul piersică întregesc tabloul!
 
Rihanna a mizat pe alt stil, cu atitudine. Cântăreaţa a ales o eşarfă de bumbac, bleumarin cu alb, pe care a prins-o cu fundiţă în vârful capului. Rihanna rămâne rebelă şi sexy, indiferent de ce pune pe ea.
 
Vei purta eşarfă toamna aceasta?
 
Eşarfa purtată în păr, o demonstraţie de stil
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter