Clutch-ul verde jad, un must have dacă vrei să ieşi în evidenţă

De Diana Sorescu, pe

Pentru petreceri, dineuri sau evenimente soptuoase, poţi să fii vedeta serii dacă alegi să îţi accesorizezi ţinuta cu un clutch verde jad. Iată 4 exemple de la vedete!

Clutch verde jad

 
Atunci când porţi o asemenea piesă-bijuterie, ţinuta aleasă trebuie să fie una cât mai simplă, uni.
 
Kim Kardashian a ales o rochie de cocktail neagră, pe un umăr, decorată cu volane şi o pereche de pumps negri. Voluptoasa brunetă a condimentat ţinuta cu cercei cu smaralde şi un clutch rigid, stropit cu cristale verde jad. Toată lumea a apreciat look-ul sofisticat al divei!
 
Iubita lui George Clooney a purtat clutch-ul verde strălucitor combinat cu rochie mini asimetrică, cu fir metalizat, plus o pereche de sandale nude. O ţinută elegantă, perfectă pentru covorul roşu.
 
Iată cât de simplu este să îţi compui o ţinută fabuloasă! Olivia Wilde a mixat o salopetă neagră, minimalistă, cu pantalon evazat, cu un clutch verde intens, onduleuri retro şi un ruj corai.
 
Rachel Bilson este fashionistă cu atestat, aşa că o putem lua drept exemplu vestimentar de fiecare dată! Actriţa arată excelent într-o rochiţă roz prăfuit, cu volumetrii, pantofi nude satinaţi şi clutch box verde jad, cu solzi strălucitori, ce pare o nestemată valoroasă.
 
Îţi place clutch-ul verde jad? Ai purta?
 
Clutch-ul verde jad, un must have dacă vrei să ieşi în evidenţă
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter