Ce cuplu frumos! Anca Rusu şi Ştefan Lungu pe covorul roşu

De Erika Chivu, pe

Anca Rusu şi Ştefan Lungu s-au întors mai devreme din Italia, unde au avut nunta, pentru a participa la Balul Albastru, un eveniment caritabil.
Proaspăt căsătoriţi, Anca Rusu şi Ştefan Lungu nu au ratat gala caritabilă dedicată tinerilor cu autism.
Anca a fost superbă ca de obicei, feminină şi diafană, într-o rochie nude de seară în timp ce soţul ei s-a îmbrăcat casual smart.
Cei doi s-au căsătorit weekendul trecut, la un castel din Italia. Nunta a fost o surpriză pe care Ştefan Lungu a pregătit-o timp de un an de zile. Anca era convinsă că merge în Italia pentru o şedinţă, iar când a ajuns acolo, la un castel somptuos a fost întâmpinată de toate rudele şi toţi prietenii veniţi să participe la nunta despre care ea nu ştia nimic.
Aflat la a doua ediţie, Balul Albastru a fost organizat de Asociația Învingem Autismul si Kanal D, fiind menit să strângă fonduri pentru a îmbunătăţi viaţa copiilor și tinerilor cu autism. Gazdele evenimentului au fost Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu Ionescu, însoţiţi de invitaţi de marcă, precum Andreea Marin, Antonia, Simona Pătruleasa, Manuela Hărăbor, Anca Rusu, Leonard Iozefini, Trupa Taxi, Irina Sârbu, Trupa Bandidos, școala de tango argentinian TangoTangent, Horia Vârlan, Nuami Dinescu, Cristina Vasiu, dar și alte personalități și invitați surpriză din țară și din străinătate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter