Delia Matache, noi poze din vacanţa în Asia

De Erika Chivu, pe

Delia Matache se află în continuare în vacanţă, în Asia, alături de soţul ei, dar nu uită să posteze poze pe Facebook pentru fanii şi prietenii ei.
Se pare că Delia are parte de o vacanţă de vis în Asia, unde se află de ceva timp împreună cu soţul ei. Cei doi vizitează atât oraşe moderne, cât şi sate uitate de lume, stau în hoteluri de lux şi profită de vacanţă ca să relaxeze.
Delia a postat pe pagina ei de Facebook o mulţime de fotografii superbe, în care o vedem bucurându-se de locurile noi pe care le vizitează. Printre experienţele inedite pe care le-a încercat se numără şi probatul unui kimono împreună cu Răzvan.
delia matache vacanta in asia
Între timp, deşi se află în vacanţă, Delia Matache promovează intens o nouă piesă, „Cine bate la uşa mea”, postând o mulţime de fotografii cu… uşi.
delia matache vacanta in asia
Delia a anunţat că speră să se întoarcă din Asia cu al treilea membru al familiei. Delia şi-ar dori un băieţel şi, având în vedere că în vacanţă se vor relaxa, artista şi soţul ei cred că e posibil să se întoarcă de acolo însărcinată.
delia matache vacanta in asia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter