Louis Vuitton va produce dezinfectant pentru mâini și îl va distribui gratuit către spitalele din Paris

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 17 martie 2020, 16:15
Compania franceză LVMH, cea care deține Louis Vuitton și alte branduri de lux, va produce gel dezinfectant pe liniile de fabricație a parfumurilor și cosmeticelor, notează BBC și The Guardian, citate de Libertatea.

Pentru a veni în ajutorul combaterii pandemiei de coronavirus, LVMH va livra gratuit gel dezinfectant autorităților medicale din Franța. Un număr de 39 de spitale publice din Paris vor beneficia de dezinfectantul produs de companie.

Printre brandurile de parfumuri și cosmetice din portofoliul conglomeratului se numără Acqua di Parma, Fenty Beauty by Rihanna, Givenchy, Guerlain, Kendo, Kenzo, Marc Jacobs, Christian Dior, Moet & Chandon, Tag Heuer și Bulgari. LVMH a anunțat că aceste facilități vor dura cât va fi nevoie.

Citește și – Spirtul este primul pe lista biocidelor din România

Guvernul francez a anunțat ca prețul pentru gelul dezinfectant nu are voie să depășească mai mult de 3 euro pentru o sticlă de 100 de ml, astfel stopând speculanții care vor să se îmbogățească pe fondul pandemiei de coronavirus.

Potrivit BBC, guvernele din întreaga lume au făcut un apel la unele fabrici să înceapă realizarea de produse necesare în combaterea pandemiei de coronavirus.

Citește și – Cum să faci acasă gel dezinfectant

Sursă foto: Pixabay

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter